araca bence 3.5 cm yay koy sen kardeşim. ABT yay koydum ben anlatıldığı kadarda etki etmedi konforuma.. Bu janta bu güzelliğe yay sart bence:D sanırım send de vardı yay bence bi montajlat ;)
Printable View
araca bence 3.5 cm yay koy sen kardeşim. ABT yay koydum ben anlatıldığı kadarda etki etmedi konforuma.. Bu janta bu güzelliğe yay sart bence:D sanırım send de vardı yay bence bi montajlat ;)
Maaşallah çok iyi.
abt kit bitirmiş zaten.
yay hazır duruyor evet de kışın kasisdir kardır diye taktırma tarafdarı değiliz ama yazın mutlaka takacağız dediğiniz gibi en azından deneme amaçlı takılacağız...
montaj zamanı dikkat etmenız gereken nokta. Disklerin olduğu bölümde balataların uyarı sensoru var onun kabloları çok narın kopmasın.. ben namda montajlattım ama böle bi sıkıntı çıktı.. komple o sistem 200küsürlere mal oluo ;) bide yay montajı kolay iş deilmiş caravellelere :D
zaten bizi düşündüren tamamiyle odur eğer kolay sökülüp takılan bişey olsaydı kesin takar denerdik gerçi yaylar bi kaç kez takılıp sökülmüş ama bursa da takılmış konyada kime nasıl taktırırız ufaktan araştırıyorum..gerçekten riskli olduğunun farkındayım yani
jant dışında çok güzel kazasız belasız kullan Mehmet,maşallah....
Masallah, yay ile cok güzel olur ;)
Jant da degistirsen daha hos görünecektir.
araştırmaktayız,şuan kullandığımız jantlardan daha hoş olabilecek bulamadık..
aracımıza otomatik caravella kapısı lazım,yardımcı olabilecek varmı..!