Kendi aranızda kalsın o zaman...
Biz Türkçe konuşuyoruz. ;)
Printable View
eger herkes istedgi gibi konusuosa bnde konsurum buda seni ilgilendirmez!! dikkat ettysen forumda ing kelimelerde kullananlar çok..gelipte bizm ettgmz 2 kelimede laf yapıosan art niyet arrım bn bunda kardeşm.. bi sorunun varsada daha fazla burda muhattp olmucm snnle çok istiosn ekle tebaby@windowslive.com vea 0537 318 00 89 istedgnde istedgn zmn konusablrz..ama daha fazla buraa yazıpta aracımın konusunu kirletme!
maşallah kazasız belasız..
İngilizce kelimelerin Türkçe anlamlarının çevirmesi uzun yada tam manası olmadığı için öyle kullanılıyor;) Gördüğün kelimelerin Türkçelerini düşün bi bakalım eminim gördüklerin benim demek istediğim gibidir.;)
Dil yozlaştırmak kimsenin haddine değil. O yüzden kimseye bunu savunma derim...
Kazasız belasız güle güle kullan...
konumuzu kirletmeyın ;) gerekli msjlar sılıınırse iyi olur :)
arkadasm konu çok farklı şmdi htrladm bu arkadası oncdn kndi sitemizdede böle herşeye atladı burdada aynısını yapıo.. amacı dil falan deil bunun sadece bize laf etmek. kafasına gore takılsn arkadas bizdn uzak olsn uzak olmuosa bunu sitelerde deil reelde halletmemz gerktgini sölemstk die htrlıorm..
Uğur'um allah keze bela vermesin. Sürünen, duran mahş on numara bir cliomuz var. Allah kazadan beladan uzak tutsun kanka
sefaköyümüzüm baby sı bu clio mahs mahs :)
Pardon ? Siz kimsiniz ? Hepinizin arabasını ezberlemiyorum.Ben sizin grubunuza,tayfanıza yanlışlarınızı söyleyince özel olarak gıcık mı oluyorum ?
Beklerim Ankara`ya da.Gelecek olan çok da ben gelen göremedim. ;)
Beni boşver de sen beni hiç tanımıyorsun...
Her seferinde , neden negatif tavır takınayım sana ?
Size söylenen olumsuz yanlarınızı kabullenemiyorsunuz."Eyvallah,sağol,dikkat ederiz" gibi cevaplar yerine ; "Sen kim oluyorsunda..." diye cümleler kurmaya başlıyorsunuz.
Ne olursanız olun,önce biraz mütavazi olun...
Şahsi bir problemim olsa,kendinize laf ederim.
Konuyu kirletmeye gerek yok daha fazla...
Maşallah araca...
En kısa zamanda görüşücez merak etme sen :) Dahada yorum yazıp konuyu kirletme by bilmiş