puhahahahaha :D
Printable View
Kazasız belasız te..
Kazasız belasız UguR abi,yakından gorme şansım oldu maşşallah :)
Maşallah kasasız belasız inş.
Inıklık yakısıyor araclara yaw ,
leylek spec out
yerle bir in ;)
güzel araç maşallah diri duruyor tepeüstü cennet semalarında sık sık görüyorum geçen gün plakalar yoktu araç üstünde bi sorun yoktur inş
Kazasız belasız,benim tarzım değil ancak başarılı :)
hocam bu arabanın yaylarla ne kadar oynadın :D
Maşallahı var!!!!!!
bıktım arkadaş ikinizi görmekden ufuk uur size diyorum kız arkadaşımla beraberken bari karşıma çıkmayın kız bıraktı beni sizin yüzünüzden...:D :D
uur kanka Allah kaza bela vermesin biliyosun düşüncelerimi...:)
maşllah çok hoş bende böle yapmak istiyorum ama bizim burann yol şartları biraz bozuk diolarki karteli indirirsin aşşaı :(:( bir türlü cesaret edemiorum şuan yrm karış kdr altı bii fikrini alsam kardeşim??:(
saolasn reis yok bi sorunu ama plakalardan biri geçen dustu ortakoyde otekide takılı deildi ztn snrada takmaya usendim walla çift taraflı bant almaya useniyorum=)
önde kalan 1.5-2 bakla =) arkada kaç var bilmiyorum ramo daha ii bilir en son o kesti:D
her an her yerde karsındaız moruk :D:D:D ahahahhahaha
reis walla bn sorun yasamıorm ama çok dikkatli olmak gerekio gerçekten bign geçtgm yoldan snraki gun bi geçiyorum çukur var ortasnda gozun yolda geziosn resmen=) 106 molsa ypcagm 6 cm yay ve blki amortslerdn 2-3 cm daha ztn yeterince dusuyor o zman..
satıyomuşsun galiba benim esayı vereyim üstüne 10 ver:)
Annadım kardeşim bende ztn 6 cm yay var namiştain amörtisör var milleride kısa yaptırdım istedim kdr inmedi körük plastiklerinden yarı yarıya kestirdim lastiğin üstünde şuan bi sıkntım yok dahada indirmek istiyorum kamber yaptırsam yaptırdak sonra gazlarken sorun yaşarmıyım oda beni düşündürüo yani annican ne yapcamı şaşırdım yaa böle kalıcak yada indrcem gazlamicam:(
:D:D eriklimi gerçi erikli deildir erikli çok kalite:D
akusu saglammıı ? :D
10 numara olmuş..kazasız belasız..
bayılıyorum surungen her araca:D
yeni foto yapalım bi ara kanka :icon_tup: