Teşekkürler, birde sesini duyabilecemiz bir videosunu görme şansımız olur mu?
Printable View
Teşekkürler, birde sesini duyabilecemiz bir videosunu görme şansımız olur mu?
1 saat içinde link atıcam 1-2-3 yaptıgım video downpipe ı taktıktan sonra ayar olmadıgı icin yuksek viteste basmıyorum boost cuta giriyo
Valla ilk yapıcagın iş ayar olsun Yaman hiç durma derim :)
Sağolasın yan bakmaktan boynum ağrıdı.))
allah kaza bela vermesin..çok güzel
maşallah araç çok güzel catback hoş durmuş
kazasız belasız inş.
harika görünüyor çok güzel maşallah Allah kazasız sürüşler nasib etsin..
http://www.youtube.com/user/yamansen.../1/rwEtXY6ZVqs kucuk bi video
geçen gün maslakta gördüm maşallahı vardı :)
evet arkadaşlar 76mm duzboru + greddy çift çıkış rodajda bitti ii kotu yorumlar ıcın herkese tesekkur
egzozlar baya güzel olmuş
Hadi hayırlısı:)
Hayırlısı olsun Yaman kaç bim km de açmış oldun motoru. Sanırım işlemde daha fazla güç için alt yapı oldu herhangi bir sorunun yoktu diye hatırlıyorum.
41 kere maşallah çok güzel araç eksozlarla bütünleşmiş hiç sırıtmamış.
Cok tesekkur ederim 2000 km'de segman kırıldı maalesef şımdı forged yapıldı en kısa surede turbo ve intercooler vs vs almayı dusunuyorum
yaman en son porş alıyordun satmadın mı sen bunu? galeriye bıraktım v.s. yazıyordun?
Segman kırıldı yazmışsın yamanda standartkenmi kırıldı cünkü standart bir sti ın kırılmasına inanamıyorumda.Bende bu kasa almak istiyorum ondan soruyorum.
2000de sekman kırmak neden olur??
ama sorası bi kol piston 35R devam :)
2000 km'de segman kırması çok üzücü ama ileride yükleyecektiniz sanırım bi anlamda da iyi oldu manley kol manley piston çok güzel bir altyapı oldu bana kalırsa
ben hep redlıne kullanıorm cok zorladım ondan da olabilr yani bide 400km de egzos koydum falan fılan ondan belki erken kırılmıs olablr
2000 km de debriyajı bitirdiğine göre harbi kasap gibi kullanıyosun anladığım kadarıyla :)
Geçmiş olsun. 2.5 motorlarda böyle problemler çıkıyormuş bu arada problem sizde değil.
kazasız belasız yüklemeler :)
geçmiş olsun
Masallah cok gusel aracın.Gecen gun maslakta gordum sizin aractı yanılmıosam =) kazasız belasız :)
tesekkurederim arkadaşlar satıyorum tekrar aracı ilgilenenlere duyrulur.....:)
garantiden mi değiştirdiniz_? kabul etti mi garanti_? geçmiş olsun
İnatla subarunun kırılmıyacağını düşünmek istiyorum standartken ama gercekten evo cok daha sağlam sanırım.
100mm Mahle Piston
Manley Kol
Tomei Ana Kol Yatak
Kapak Conta Cosworth
Takim Conta Oem
Arp Kapak Saplama
Hks m40 il buji
Yag pompası
evc6
defi set + link control (perrin poduyla beraber)
aem wideband özel pod ile beraber
invidia downpipe custom 76mm duz boru + greddy son susturucu
amr cai
warlbro fuel pump
samco silicon hortum seti
hks sqv bov
araç 4000km dedir rodajı cok dikkatli bi şekilde yaplmıstır hiç bi problemı yok arkadaşlar ilgilenenler bana özel msg yoluyla ulasabilir fiyatı ordan belirtirim tesekkurler
Garantiden değişmemştr butun parçalar peak garage serdar usta tarafndan yapılmıştır referans alabilirsiniz...
Baran 2.0L ler tas gibiydi istedigin kadar yuklen sikinti cikarmazdi, bu 2.5L ler usdm standart olarak zayif. O yuzden ki 2010 GRB sti hala japonyada 2.0L, ki jdm grblerdeki yeni ej207 +40 psi stock motor. 2.5L de bir forged piston bir kola bakar ondan sonra kirilmaz.
maşallah :)