İnatla subarunun kırılmıyacağını düşünmek istiyorum standartken ama gercekten evo cok daha sağlam sanırım.
Printable View
İnatla subarunun kırılmıyacağını düşünmek istiyorum standartken ama gercekten evo cok daha sağlam sanırım.
100mm Mahle Piston
Manley Kol
Tomei Ana Kol Yatak
Kapak Conta Cosworth
Takim Conta Oem
Arp Kapak Saplama
Hks m40 il buji
Yag pompası
evc6
defi set + link control (perrin poduyla beraber)
aem wideband özel pod ile beraber
invidia downpipe custom 76mm duz boru + greddy son susturucu
amr cai
warlbro fuel pump
samco silicon hortum seti
hks sqv bov
araç 4000km dedir rodajı cok dikkatli bi şekilde yaplmıstır hiç bi problemı yok arkadaşlar ilgilenenler bana özel msg yoluyla ulasabilir fiyatı ordan belirtirim tesekkurler
Garantiden değişmemştr butun parçalar peak garage serdar usta tarafndan yapılmıştır referans alabilirsiniz...
Baran 2.0L ler tas gibiydi istedigin kadar yuklen sikinti cikarmazdi, bu 2.5L ler usdm standart olarak zayif. O yuzden ki 2010 GRB sti hala japonyada 2.0L, ki jdm grblerdeki yeni ej207 +40 psi stock motor. 2.5L de bir forged piston bir kola bakar ondan sonra kirilmaz.
maşallah :)
beyler impreza Sti, EVO nun yanında tek kelimeyle benım gözümde 0,sti sahibi olarak bunları soyluyorum gidin evo alın subaru=dert
şuan 1.8 yada 1.9psi da sanırım 390hp civarı olması gerek evc den hep b modunda gidiyorum sıkıntı yok zaten rodaj bittiginden beri 300km yaptım umarım degerini bilicek biri alır...
Hayırlı olsun kazasız belasız