çok güsel maaşallah...
Printable View
çok güsel maaşallah...
sagolun cümlemize insallah
katalitik lere veya orta susturucuya müdale ettin mi başar kardeşim yoksa orjin mi dizelde baya farkediyo kat iptali çünki
kazasız belasız :)
bugn aksam denedık gorduk gercekten mukkemel gııdyoo...super bır performansı var ozellıkle toku verdıgı yokus yukarı :)
kasasız belasız basarcım
tansıdıgıma cok memnun oldumm
artık gorusuz sık sık...
ne gibi denemeler yapıldı mertcan ve sonuç ne oldu mrk ettimde :)
valla kalkısta yaptık rollingde 3 e kadar yan yana gidiyoruz 4 de benimki yavaş yavaş arayı açıyor fakat yukarı egım olan yerlerde vtec daha zorlanıyor.
Mertcan bende tanıştıgıma memlun oldum goruselım ayak ustu oldu valla aracın cok guzel arkadan iyi yakaladım sizi iyi oldu hele yan yana giderken aracının sesi mükemmel ;)
bi daha ki sefere bende olcam mertcan, mesela yarın akşam :)
anıl dedıgı gıbı basar ın yukarı dgoru olan egımımlerde tork farkı konusuyooo :D 3 kadar yan yana gıdıyoruz ama 4 de farkı acıoo :)
ama yokus aasagı vtec acık bıraz daha ıyı gıdıo benı tabı
ama gercekten cok begendım arabayı hem performans hemde az yakar valla superr:icon_tup:
maaşallah,,,, hem gidişi hem görünüşü 10 numara olmuş,,kazasız belasız güzel günlerde kullan dostum,,,,,
masallah kazasız belasız baya gusle duruyo
sagolun arkadaslar bi egzoz istiyor ama... katı iptal edip biraz daa rahatlatıcam
bide eisenmann i ayarladık mı ;)
kazasız belasız gusel arac ama ön böbrek leride siyaha boyatsan cok daha wahşi durablir sadece dipnot olrk gecmek istedim :)
ön böbreklerin çercevesini siyaha boyatma sadece ızgaraları boyat ama parlak siyaha ben yaptım çok gzl oluyo dier türlü çerçeve gzl olmuyo bence
sagolun gorusler için kaput daha guzel oldu boyle gerisini belki ilerde boyarız denerz ;)
maşallah kazasız belasız çok şık + sıkı yürüyor :)