maşallah yakıt konusunda baya iyimiş
Printable View
maşallah yakıt konusunda baya iyimiş
araca kocaman bir maşallah çok şık olmuş bir şey sormak isterim acaba öndeki lip hangi modelin lip i dir biliyormusunuz bilen arkadaş var mıdır laguna 2 yazmış biri ancak o mudur?
bu jantların seti kaç tl?:confused:
teşekkür ederim
emin olun renault olması harici hiçbi bilgimiz yok malesef.İlerde bu haşat olursa bitane daha alalım desek sıfırını almak için bile bilgi sahibi değilim:D , ama kangoo2 nin değil , ona eminim.Onun birazdaha farklı.Bide ters taktık , diğer sayfalardan birne yazmıştım farketmişsinizdir zati...çok teşekkürler
p.m. attım ama öncesinde yazdın heralde.
son hali oldukça güzel aracınızın maşallah ....
Maşallah Kazasız Belasız Sürüşler.
maşallah çok güzel duruyor:)
kazasız belasız inşallah:)
cok cok cok hosuma gıttı canlı canlıda gordum nazar degmesın
maşallah son halı cok guzel allah gule gule kullanmayı nasip eder inş.
maşallah nazar değmesin
arkadaşım aracın maşallahı var aracın orjinali cipten önce dynoda ne çıktı
tork ve hp olarak yazarsan çok sevinirim
Vay anasını çok hoşuma gitti :D Güle güle kazasız belasız kullanın;)
maşallah ahmet. kazasız belasız binersin inşallah.
çok teşekkür ederim arkadaşlar ,,
katalog verisi 102 hp 240 tork , chipten önce dynoda 105hp 220 tork çıktı.
yazılımda da turbonun rahat dönememesi ile ilgili bi problemden dolayı fazla yüklü bi yazılım yapılamadığından 125 hp 260 tork elde edildi , ama bu hali bile eskisine göre çok değiştirdi , yaklaşık 7000 km yaptım sonrasında , duman sıfır.Turbo ile ilgili sorun ve genel kurumlanma sorunu da haftaya halledilicek.Sonrasındaki daha güzel güçler edle edilir inşallah.
masallah, Gerçekten araç çok yakısıklı olmuş ancak arka farlara el atıcakmısınız, Arkadan cok stock gibi geldi arac bana :)
p.m. attım abi
arka kısım ile ilgili bi fırsat olmadı bişey yapmaya.Sahibinden ilanında bikaçtane stop boyayan gördüm ama hiç hoşuma gitmedi.Şimdilik plaka üstü logolu çıtaya değişik bişeylerle kaplayıp stoptaki geri vites ve sinyalin olduğu beyaz kısmada cam filmi yapmak var aklımda.