Kanka iyi oldu walla gule gule kullan..canlı daha ii duruo
Printable View
Kanka iyi oldu walla gule gule kullan..canlı daha ii duruo
Maşallah Murat güle güle kullan gerçekten canlı canlı daha güzel duruyor..
Egzoz yazılım işine ne karar verdiniz :)
maşallah çok başarılı bi araççç gusel olmşş beyaz gusel yakışıyoo ama bence bagaj kapagı ustundeki spoiler iptal olsa daha gusel durcakmış gibi KAZASIZ BELASIZ
Saol Kanka :) , walla Cem Iskenderle konustum Kat. isini tavsiye etmedigini soyledi. Bugun yarin gene konusucam randevu icin pazartesi konustum geri donmedi. Olmadi Orta susturucuyu kucultup TT deki gibi orta susturucuya by-pass yaptirip Kat. i SS ten alicam. Yazilim icinde Ozgunu bekliyorum , ABT fln yalan isler 2.800tl verilmez 210 olucak die ki daha arbaya Cift intercooler ve intake kit gelicek tam randiman alamicam onlardan bu yuzden. Ztn arabada biraz KM yapsin daha 3.600 kusurda daha simdiden yuklenmeyelim bn KM doldurana kadar Ozgun remap isini halleder diye dusunuyorum...
maşallah
herşeyiyle çok güzel
maşallah cook güzel.
maşallah çok güzel gerçekten :)
plakalık olup yerınde plakanın olmaması sanki daha bitmemiş gibi gözüküyor.Yerinde app olsa bence çok daha güzel duracaktır.
maşallah çok tatlı çok güzel olmuş. ama rüzgarlık biraz fazla dışarda kaldığından benim gözüme arkanın güzelliğini biraz bozuyor gibi geldi . Kazasız çiziksiz bol keyifli sürüşler dilerim .
Araca kocaman MaşAllah ..Beyaz çok yakışmış..Bence arka alt spoiler gayet güzel..Kit olarak da farklı durmuş..
İlerde siyah bir jant iyi gider..Bence...
araban cok guzelmıs yav sciroccodan nefret eden biri olaraktan begendm
arka spoiler haric araba 10 numara
masallah cok sık arac kazasız belasız sadece arkası daha ıyı olabılırdı sevmedım pek
çok güzel olmuş =)) daha başka fotograflarını bekliyoruz
Haftasonu Istanbul Parktayim orda cekilen fotograflarida eklerim :)
Araç zaten stock hali ile de çok şık, ön tarafı mükemmel duruyor fakat arka taraf benim zevkime hitap etmiyor, az biraz daha yere basarsan çok daha şık olacağından eminim. Kazasız belasız kullanırsınız inşallah.
kazsız belasız maaşallah cok harıka duruyor
bian baktıgımda acaba kaputtakı logo olmasa nasıl olur dıye dusunmustum ama bu hali bi cok guzel
tekrardan maaşallah
maaşallah fena duruyor beyaz olması daha da hatları belirgin hale getirmiş.
orj halden daha basık belli ön baya güzel duruyor arkada ise egzozlar üst üste deil de yan yana olsa bide ortadaki spoiler olmasa daha iyi olurmuş
Arkasına gerek yoktu . ALLAH kaza bela vermesin keyifli günlerde kullanınız.
yıkım bi araç olmuş abtyi takdir ettim güzel iş çıkarmışlar çok yakışıklı maşallah.
normalde araçlard kanat i gözükmüyor gibi gelir ama bu arabaya tabiri caizse cuk oturmuş :)
araç çok asi ama beyaz bastırmış diebilirim.
güzel araç kazasız belasız sürüşler