maşallah bro tam drag spec olmuş :p :D bi jant yapman lazım ama :)
Printable View
maşallah bro tam drag spec olmuş :p :D bi jant yapman lazım ama :)
bi megane jantı gider bence r9'a :D megane gelirsekte herkese katılıyorum katalog çekiminde bunları kullansalar daha çok satardılar. ellerinde sağlık çok güzel olmuş çekimler. maşallah Allah kaza bela vermesn
olması gerektiği gibi maşallah :D
Güzel olmus masallah :)
Daha basık olsa daha iyi olacaktı ama böylesi daha saglıklı, tam tadında olmus :)
çok tatlı olmuş maşallah:)
Katolog çekimleri gibi olmuş 2 araçda çok temiz maşallah :)
tam kıvamında olmuş, maşallah özgür :)
Herkese teşekkürler.
Eve tam kıvamında oldu acaip memnunum şu anda sekme falan yok denecek kadar , aslında 2cm falan daha dşük istiyordum ama usta kabul etmedi sürtecen mürtecen uğraşma dedi :D
Şu anda tam sağ tam sollarda hafif bir sürtme yapıyor zaten.
Jant al diyen arkadaşların hediyelerini bekliyorum:D
Maşallah Özgürüm.. Güzel olmuş ama ben o sisleri pek yakıştıramadım ya.. şu imzandaki hali fena bence :)
Maşallah Özgür :)
Maşallah..:) Sürtme falan fazla olmaz, olsa bile koruma sacı büyük broadwayin. Ben 12 cm basmıştım fotolarını bulsam, bi scan ederim buraya..
clio rsi jantı güzel durabilir bence basıklık güzel olmuş:icon_tup:
Maşallah...
maşalah cok guzel olmus R9 tam kıvamında... :)
Maşallah yavrum güzel olmuş, sisler çok mu büyük olmuş ne :D
Eyvallah :)
RSi jantıda olabilir , concorde jantıda olabilir yada farklı bir jant olabilir.Daha sonra artık jant işi.
Sislere sarı folyo çekim ben bu hafta:D
yaylarımı kestin:D
huahuahua maşalah yavrrımmm yıkılıyoo :D
maşşallahhh :)
hayırlı olsun özgür , artık nickinin hakkını vermeye başladın :)
oo canavar olmuş :)
maşallah güzel olmuş
Maşaallah güzel olmuş:)
Sağolun sağolun:)
r19 yayları uyuyor diye biliyorum.bir kaç işlem yapmak gerekiyordu sanırım takmak için
O konuda bilgim yokta bide r19 yayı peşine düşemem :)amortisörler 19amortisörüyle değişti ama
İkisinede maşallah:)Meganın katalok çekımlerınde bu resımler kullanılsa satışlar artarmı ne:D tekrardan allah kaza bela vermesın
Kardeşim maşallah dahada iyi olacak sende o ışığı görüyorum :D
maşallah iki resimde 10 numara katalog çekimi gibi...
R9 Megane'dan Güzelmiş :D Hehehe :D
Maşallah Özgürüm çok güzel olmuş. İnşallah istediğin şekle sokarsın aracını Ankaradan bir ihtiyacın olursa bir titreşim yeterli.
*Kimse yeni plakanı farketmemiş :D
Sağolasın kardeşim.
Plakalar içinde ayrıca sağol , ön taraf büyük geldi accuk plaka kısmı ufak tamponun kırptık biraz:)
Güzel olmuş R9 ya maşallahı var :)
Özgür Maşallah güzel düşmüş yahu,sonunda.
Şimdi tavsiyelere gelelim;
Sisleri kesin sarı yap,Ön Sinyalleri yapabilirsen turuncu arkalarıda eski kasanın turuncularıyla değiştirebilirsin:) Panjurunda sadece logonun olduğu kısmını parlak siyah yapabilirsin..İleride de satmazsan belki uyguna bi jant düşürürsün fena olur.Hatta orjinal Renault jantı veya ATS CUP bak bence 15" Çok masraf açtım:D:D
Hasta oldum ya şu alete. =) nazar değmesin...