Araç arıyordum, Clio rs aradım başka araçlara baktım ama kafama göre hiç bir araba bulamamıştım, taaaki sitede arkadaşımızın sattığı (325İX) Saxo aracı görmüştüm, aracım yeni pert olmuştu ve parasını henüz alamamıştım arabayı çok beğenmiştim. üstünde durmamıştım. Halen araba bakmaya devam ediyordum. Birgün Murat abi (sword) bana bir araba bulduğunu getirip bana gösterip ekspertiz yaptıracağını söyledi ok dedim ve araba geldiğinde sitede satılık olan araç olduğunu öğrendim. Arabayı inceledim ve ve temizliğine hayran kaldım. değişeni olmayan, tavanında hatta kaputunda bile boya olmayan citroen saxo vts görünce gerçekten çok şaşırmıştım. Hayırlısıyla Murat abi arabayı aldı. 1 aydırda kullanıyorduki Sword ve vtec hep yan yana olduğundan Hondaya daha çok ihanet edemedive benimde baskılarımla arabayı ondan aldım.
Arabayı aldığımda ufak tefek eksikleri vardı zamanla halledeceğim şimdilik noter satışını aldıktan sonra 4 adet 0 lastik taktım, american park yaptım, sis farlarında sarı folyolar vardı onları söktüm. şuanki hali çok hoşuma gitti.
her ne kadar 120 kg bünyemle arabaya ayakkabı çekeceği ile binsemde şimdilik mutluyum
YENİ FOTOĞRAFLAR 10. SAYFADA
Amatörce birkaç kare yakaladım sizlerle paylaşıyorum.
![]()