aracinin masallahi var.kazasiz belasiz kullanmani dilerim...
Printable View
aracinin masallahi var.kazasiz belasiz kullanmani dilerim...
Alıntı:
ysnyldz´isimli üyeden Alıntı
hemen hemen hergün yolda rastlıyorum beykozda,SSTuning'in orda baktırıyor kendine yakışıklı araç tabi .. kazasız belsız kullan
Tesekkur ederim ben de sizin aracinizi goruyorum Kavacik civarlarinda .. hic musait zamanimda denk gelmedik ama gelsek bi durduracagim ..
insallah denk geliriz bir gün yarın SS de olucam öğlen 12ye kadar müsaitsen bi çay içerdik tanısırdık ;)
Psikopat bakımlı bir 207 ;) Yalnız biraz daha hızlanması lazım diyelimde nazar değmesin di mi Tarık :)
maşallah tarık, nazar değmesin :icon_tup: şahane.
maşallah.. çok güzel sade şık..
illa ki :icon_tup: sagol..
Insallah :)
Sagol, senin 207'nde cok guzel , hep ufak bir avatar fotosunda gorup de fake saniyordum ama asil fotograflari gorunce baya begenmistim :)
Evet ufak bir sey, en buyugu boyle olsun cok onemli degil :)
Tarik korkuyorum gozum kalicak arabanda tovbe tovbe :) MasALLAH 41 kere demek bile az gelir inan. Harika cok hosuma gidiyor kesinlikle .. Plakasi ayri birsey zaten . Ya ne diyim tikandim kardesim kazasiz belasiz . Ya oglum aklimi aldin gece gece ya git ya :D:D:D:D
Hala guluyor :D:D:D Gulersin tabi , hosuna gitti dimi :D:D:D
süperr masallahh kazasız belasız.... :)
Maşallah Kazasız belasız çok güzeL
masallah allah kaza bela vermesın :)
tesekkurler
yavrucum maşallah :) gayet güzel,temiz,bakımlı,cilalı :D
geçmiş olsun bu arada :)
MaşAllah Tarık çım.Tripodum geldi yarın hava açarsa bende çekip açıcam bir konu..
Siyah jant yakışır kardeşime :rolleyes::rolleyes:
çok güzel, çok temiz bi araç.. allah kaza bela vermesin..
Sagol :)
Ben de yeni tripod aldim gece cekimi yapamiyordum uzun suredir.. :) Fotograflarini bekliyorum ozellikle son haliyle guzel fotolarini gorelim..
Siyah jant istemiyorum, yine orijinal simli gri'ye boyanacak :) En sonunda kendim boyayacagim..
Cok tesekkur ederim.. :icon_tup: Cumlemize..
maşallah. güle güle kullan.
Maşallah nazar değmesin..Araban yanıyor Tarık :) sade ve bakımlı.Kazasız belasız sürüşler :icon_tup:
Tarık aracın çok güzel,Allah kaza bela vermesin.yakından görme fırsatımda oldu gerçekten çok tatlı duruyo.
Maşallah Allah kaza bela vermesin çok şık.
maşallah sade ve şık duruyor..
Tarik'im sen zahmet etme ben bu ask ile itina ile boyarim jantlarini,kendiminkileri boyadigim gibi :)
Kapat su konuyu diyorum , psikolojim ile oynuyorsun diyorum anlamiyorsun :D
Ya masALLAH yaa ! Birsey sorucam RC jantlari spacer olmadan " cuk " dige oturuyor mu ?
Mesela 1 serisine 3 serisinin jantlari aynen oturuyor ofsetler ayni ..
Fakat 1 serisine 2 serisinin jantlari spacer olmadan takilamiyor , sende ki olay nasil ?
Tarik bu gidisle geldigimde kendi ellerimle cila yapmak yerine arabana,sana 2 tokat atcam:D Halletlan benim isi:D
Kazasiz belasiz,canim kardesim benim:D
allah kaza bela vermesin
:D :D Allah razi olsun begenilerin icin, daha guzeli senin olur insallah.. RC jantinin bir sorun olusturacagini sanmiyorum, cuk olur buyuk ihtimalle..
ahah zaman daraliyor, umitler tukeniyor.. :D
sagol, sana da.. ;)
Havalar düzgün olduğunda ben çalışıyor oluyorum (hafta içi) ben çalışmadığımda (pazar günü de ) hava yağıyor ben neyapayım :(
hayırlı olsun kazasız belasız iyi günlerde kullanman dileği ile ;)
Maşallah kazasız belasız
marmara simit önü vitrin spec :)
maşşalah
fazla göz önünde moruk bi tane bundan şart red :)
http://img243.imagevenue.com/loc239/..._122_239lo.jpg
sen de görürsen bi selam ver dicem problemi anlıcaksın :D
geçen sariyerde canlı gördüydüm gayet şık kazasız belasız.
Maşallah güzel araç güle güle kullanın.