tesekkurler
Printable View
tesekkurler
yavrucum maşallah :) gayet güzel,temiz,bakımlı,cilalı :D
geçmiş olsun bu arada :)
MaşAllah Tarık çım.Tripodum geldi yarın hava açarsa bende çekip açıcam bir konu..
Siyah jant yakışır kardeşime :rolleyes::rolleyes:
çok güzel, çok temiz bi araç.. allah kaza bela vermesin..
Sagol :)
Ben de yeni tripod aldim gece cekimi yapamiyordum uzun suredir.. :) Fotograflarini bekliyorum ozellikle son haliyle guzel fotolarini gorelim..
Siyah jant istemiyorum, yine orijinal simli gri'ye boyanacak :) En sonunda kendim boyayacagim..
Cok tesekkur ederim.. :icon_tup: Cumlemize..
maşallah. güle güle kullan.
Maşallah nazar değmesin..Araban yanıyor Tarık :) sade ve bakımlı.Kazasız belasız sürüşler :icon_tup:
Tarık aracın çok güzel,Allah kaza bela vermesin.yakından görme fırsatımda oldu gerçekten çok tatlı duruyo.
Maşallah Allah kaza bela vermesin çok şık.
maşallah sade ve şık duruyor..
Tarik'im sen zahmet etme ben bu ask ile itina ile boyarim jantlarini,kendiminkileri boyadigim gibi :)
Kapat su konuyu diyorum , psikolojim ile oynuyorsun diyorum anlamiyorsun :D
Ya masALLAH yaa ! Birsey sorucam RC jantlari spacer olmadan " cuk " dige oturuyor mu ?
Mesela 1 serisine 3 serisinin jantlari aynen oturuyor ofsetler ayni ..
Fakat 1 serisine 2 serisinin jantlari spacer olmadan takilamiyor , sende ki olay nasil ?
Tarik bu gidisle geldigimde kendi ellerimle cila yapmak yerine arabana,sana 2 tokat atcam:D Halletlan benim isi:D
Kazasiz belasiz,canim kardesim benim:D
allah kaza bela vermesin
:D :D Allah razi olsun begenilerin icin, daha guzeli senin olur insallah.. RC jantinin bir sorun olusturacagini sanmiyorum, cuk olur buyuk ihtimalle..
ahah zaman daraliyor, umitler tukeniyor.. :D
sagol, sana da.. ;)
Havalar düzgün olduğunda ben çalışıyor oluyorum (hafta içi) ben çalışmadığımda (pazar günü de ) hava yağıyor ben neyapayım :(
hayırlı olsun kazasız belasız iyi günlerde kullanman dileği ile ;)
Maşallah kazasız belasız
marmara simit önü vitrin spec :)
maşşalah