maşallahı var valla süper araç kazasız belasız
Printable View
maşallahı var valla süper araç kazasız belasız
yanıyo maşallah güzel araba kazasız sürüşler :icon_tup:
Çok güzel, hele önden duruşu beni benden aldı. Kazasız belasız kullanmak nasip olur inşallah.
kazasız belasız harika görünüyor :)
:icon_tup:Ya bir 207 RC bu kadar güzel olabilir bu araba fena şekilde aklımı çeldi:D:D kazasız belasız inş:)
hep beğendiğim model
Maşallah çok güzel duruyor kazasız belasız ..
emeğine sağlık abi kazasız belasız antalya caddelerinde görelim bu güzel arabayı
Geçmiş olsun...
Çok Seviyorum Bu Arabaları Yaa. Güle Güle Kullan David Guetta Özgür Abim :D
KARDEŞ ALLAH KAZA BELA WERMESİN ÇOK GÜZEL OLMUŞ FAKAT SON EGZOST YERİNE HKS WEYA OTTO TAKTIRSAN DAHA GÜZEL OLURDU HEM ARACI KESMEZ ben bu aractan 6 tanesine downpipe we komple downpipeden sonra 70 mmlık crome boru uygulaması yaptım araclar cok canlı oldu eyer cip warsa cip alt dewirlerdeki hantallıgı alıo.sanırsam birtek eksoz kalmış onuda yaptırırsan eminim çok daha werimli olur. kazasız belasız inşallah. ANKARA KOÇ EKSOZ SERWİSİ
maşallah çok güzel
maşallah Özgür Kardeş sade ve güzel.kırmızı siyah uyumuda tartışmasız hoş olmuş.Aracında çok emek var takip ediyoum yakından;)
eleştiri ise ön tampondaki siyah yerin kırmızıya boyanması olmamış.Onu orjinale çevirirsem nokta denebilir:) kazasız belasız maşallahx41
edit : ön panjur kesinlikle orjinal yani gri kalmalı.farlara kesinlikle dokunulmamalı:)
siyah ufak dokunuşlarınsa hertürlü gideri vardır:D