araç v8 arkadaşlar
araba hala aynı duruyor belki resimler çekildikten sonra 5 defa anca çıkmıştır garajtan araba boyandan çıktıktan beri tek yağmur damlası bile değmedi:D:D
Printable View
araç v8 arkadaşlar
araba hala aynı duruyor belki resimler çekildikten sonra 5 defa anca çıkmıştır garajtan araba boyandan çıktıktan beri tek yağmur damlası bile değmedi:D:D
Emeğinize sağlık çok güzel halde.Babamda bunlara gönülden bağlıdır.2000 yıllarında vardi bizde.63 beyaz içi kırmızı deri döşemeydi ve bizdekide direksizdi.O zamanlar küçüktüm babama baba garajdan çıkarmıyorsun bunun neresi sana zevk veriyor diye sorardım.İzlemesi derdi:).Kazasız belasız inş.
masallah allah kaza bela vermesınn
snop dog style :)
Böyle bir güzellik varmı ya :) Süper valla :)
57 belair ınızın resimlerini de koyarmısınız ?
maşallah. çok güzel , güle güle kullanın.
maaşallah araç çok güzel ve orjinal kazasız belasız.
masallah cok guzel motordan resim isteriz ama
maşallah araca elinize sağlık güzel toplamışsınız.
Allahım sana geliyorum aklım gitti süper maşallaa elinize emeğinize sağlık :) çok güzel yaa benimde şöle 64 hardtoplı impala ss hayalim var ama hayırlısı bakalım :D tekrar maşallaa Allah kaza bela ceza vermesin agız tadıyla bi ömür binin işallah :)
kazasız belasız
Ben bu konuyu nasıl oldu da es gecmisim :)
Masallah kardesim 41 kere ;)
maaşallah...gerçekten hayran kaldım. çok güzel..
wowwwwwwwwwwwww diyorum super ötesi maşallahhh diyelim nazar değmesinn bende diş biliyorum bu aralar bi 63e :D
Bir efsane diyorum. Çok güzel kelimesi hafif kalır.
Dertsiz kazasız sürüşler.
süpermiş ya nostaljii maşallah
heyyttt beeee
Tek kelime ile hem yıl olarak hem model olarak tek geçilcek bir arac. MAŞAALLLAHHHH!!!!
american forever...