masallah masallah allah gule gule bınmeyı nasıp etsın ben cok ugrasmıstım ama sonunda olmustu ALLAH kaza bela vermesın ıstanbula gelırsen goruselım bu arada sulhı en son ozgunun ayarından sonra 350 ye yakın bır gucteydı sımdı bılmem tabı
Printable View
masallah masallah allah gule gule bınmeyı nasıp etsın ben cok ugrasmıstım ama sonunda olmustu ALLAH kaza bela vermesın ıstanbula gelırsen goruselım bu arada sulhı en son ozgunun ayarından sonra 350 ye yakın bır gucteydı sımdı bılmem tabı
doğrudur kanka ben 1.1 cont lardaki tek programı biliyorum dier 1.7 peak 1.5 cont giden programdan haberım yoktu...
ben aracı aldıktan sonra özgün ile izmirde buluşup ayarlarını özgün kapatmıştı baskı balata ile ilgili bir sorun vardı ben onu çözdüm sonrada tekrar ayar için istanbula gelemedim ama başımda şuan işler var onları çözüp en kısa zamanda gerek turbo bakımları gerekse ayarları için istanbula gelicem o zaman orada güzel bir ayar yaptırmak istiyorum geldiğimde mutlaka forum yoluyla sizede haber etmek isterim sonuçta aracın evveliyatını siz benden daha iyi biliyosunuz sizinlede tanışmak isterim tabii:)
belli olmaz bakmıssın bayramda bodruma ben gelmişim :)
maşallah kazasız belasız SUBARU bi başka tabi :) bende de 2001 WRX var çok memnunum sağolsun üzmüyo. :))
Maşallah.. Allah kaza bela vermesin. güle güle kullanın...Bodrumda turuzim olarak Kemer'e çok benzeyen bir yer o yüzden bodrumda caddede dolaşırken turistlerin seni nasıl gaza getirmek istediklerini gayet iyi tahmin edebiliyorum :)
teşekkürler..:):):D aynenn....doğru sölüyosun..