ahhah :D
hayırlı olsun kanki kazasız belasız :D
Printable View
Eyw. Brom çok tşk ettim :)
saolun :)
Sizde saolun tşk ler :)
Eyw. Tşk ederim :)
Eyw. Brom tşk ederim way adi caponlar çalmışlar arabamı :P
GM burann yerli malı parça olarak çok daha makuller ... bulunması daha kolay ;)
tanıdık türk bi tamirciden aldım zati özelikle bu arabayı bulmadım bu kadar param var elinde neler var dedim uygun olan buydu .
Eyw. Abi tşk ederm :)
Saollasn bro :) aynen torpido buz dolabı olarak kullanılabiliyor ;) :D
eyw lan serseri :D
öyle bi fikir e nası vardınız çok merak ettim ?
hea araba dandik piyasasına göre fiyatı fazla diyemi ?
konunun başıdna da biraz belirttim.
arabayı ilk sahibi olan tanıdık birinden aldım bu 1
2. si motor da ve yürüyen aksamda birşey çıkarsa para iade garantisi aldım.
90 k gibi abd ye göre iyi 2. el milinde aldım
bütün bunlarında yanında düz vites araba istiyordum oda mevcut.
üstüne üstün 3 taksitle aldım...
bilmiyorum sizin şartlarınız ne ama benm durum um şuan buna müsayit ben vize ile kalıyorum burda ve tekim ailem filan yok harcamalarım buna göre olmak zorunda zaten öle ahım şahım bi işte yaptığım yok pek bişi kazandığım yok ... durumumuz bu saolsn tanıdıklar başımı ağrıtmicak sorunsuz bi araba verdiler .
şimdi sizin ordaki etrafınızda şunu al bunu al diyecek abilerinize sorarmısınız daha iyisi varsa alalım ...
hasta oluyorum şöyle olup biteni bilmeden yapılan baba yorumlara ...
Gerilme body.. :) sen hala roll konusunda bir numarasın.. :D çöp kutusu.. çuvalı insan zannetme vs.. Önemli olan arba değil içindeki.. Maşallah..
Mil oldukca iyi ama o paraya benim tercih edecegim araba olmazdi chevy....
Kazasiz belasiz en onemlisi cezasiz kullan..
2 gün biner daha iyisini alır, yavas yavas sindire sindire böylesi daha güzel :)
hayırlı olsun güzel bi araba...
Helal olsun sana tebrik ederim kardeşim :)
Tek başına yaşıyorsun o kadar zorluğa rağmen üstüne birde araba aldın, bir de villada kalıyorsun şimdi. Daha da ilerleyeceğine inanıyorum ;)
Allah sana mutlu, huzur ve keyifli bir yaşam sürmeyi nasip etsin buddy :icon_tup:
kazasız belasız güle güle kullan bide şu ilk bi kaç resim coook büyük :D ağar açılıyor düzenlesen süper olur.