karesım 7 aydır yurt dısındaydım.2 gun once geldım arabayıda yıkatma fırsatıj olmadı ama temız gozukuo nasıl oluosa:=))
Printable View
karesım 7 aydır yurt dısındaydım.2 gun once geldım arabayıda yıkatma fırsatıj olmadı ama temız gozukuo nasıl oluosa:=))
Maşallah ;)
[QUOTE=egb@lo;281561]karesım 7 aydır yurt dısındaydım.2 gun once geldım arabayıda yıkatma fırsatıj olmadı ama temız gozukuo nasıl oluosa:=))[/QUOTE]
http://img227.imageshack.us/img227/9...5218956na4.jpg
lan olum utku kıcıylamı temızledı arabaı:=)))sasırtıcı bıcımde 7 ay boyunca hıc marsa basılmamıstı ılk kezde calıstı
biz ayar yaptık ona sen merak etme araba bizdeydi olm sen gelmeden ıkı gun once park ettık :D:D:D
ÇOK ŞIK MAŞALLAH allah kaza bela göstermesin kardeşim...
street art kokuları alıyorum sanki :D emrah abinin oralar xD araban cok güzel abi hastasıyım ankarada 2 arabanın mertcan abininkini bide senin honda olarak
saolasınçevet orda çektim fotoyu
abi makinen cok güzel bide film ceksen tam süper olacak :D
sorma yaw hırsızdan sonra cam sorunlu çektircem ama korkuorum iki günde film rezil olur die
beni çekecektin hani? :) hasta oldum hasta yüzünede söyledim burda da bağırayım dedim :)
:D güzelmiş abi, arabada canavar, güle güle kullan..:)
imageshack te problem yok sen sureklı böle koyuyosun olmuyor ama kardeşim:P:Pkazaszı belasız izmire gelınce ara:)
ehehehhe çokuodu pc aynı anda bussuru upload edince coktu image shack bende sizi bole bi guzellikten mahrum etmeme adına bu sekilde koydum resimler:D:D:D:D