sen ep3 istiyorum demedin mi? nooldu? bak seko satıyor kırmızı 2005 , ankaradan gelen gri halen satılıkta , sulhi satıyor job , cenk satıyor vs..vs..
alternatifler var , dağ tepe okyanus gezmeyi bırak artık da şu işe bi el at :)
Printable View
attım attım arabayı servise bıraktım Birol abiye bu haftasonu alıcam inşallah, sonra foto çekimi ve ilan :)
zaten uygun fiyata vericem üstündeki her şey ile bir an önce satılsın ben de sekonun arabayı alıym gözüm onda :)
sora sikibin :)
hadi hayırlısı , allah gönlüne göre versin :)
maşallah abi çok güzel olmuş.arabayı tam fabrika tam çıkışı yapıyorsunuz glb?
şimdilik standarda mümkün olduğunca yakın olsun istiyorum , filtre dışında tabii :D
hatta bi ara vakit ve nakit bulabilirsem üstündeki toda contayı da oem ile değiştirmeyi düşünüyorum , beyin standartken ince conta kullanmak benim aklıma pek yatmıyor
kapı içleri fiber kalıplı ve 3 çift komponent var , standart kapı içi bulabilirsem onları da normale çevirebilirim bi ihtimal :)
bi de standart typeR kalmadı gibi bişey neredeyse.. "sadece filtreli typeR nasıl gidiyor" diye merak edenler için bir örneğimiz olsun... :)
dogru düşünüyorsun abi kafan rahat olur.zır stoc yani.:)
aynen öyle :)
bu arada sen de U'nun burnunu 2005'e çevirmekle çok çok güzel bir iş yaptın :)
bi de makyajlı kasa stop istiyor bence...
maaşallah... :)
bende aliym ep3 götürürüm zorla ben seni :D
olm senin ROLL hadiseleri farklı oluyor :D teste gelen araçlarla roll yapıyosun sen :D
bak ona varım işte :D
2010'un modası stock EP'ler :)
Güzel günlerde bin abicim inşallah...
Kapı içleri için en mantıklısı yurtdışından getirtmek ...
stock type r da varmış diyebilcez:)
kaan'cım çok teşekkür ederim :)
evet yurtdışı mantıklı gibi , bu arada çıkmacılara bi bakıcam belki bi piyango isabet eder hiç belli olmaz...
çiftkurtlar tek tarafa 650.-TL fiyat çekti bu arada :D:D
conta fiyatına hiç bakmadım zaten , ama işçilik çok bişey tutmuyor
var var , bir iki tane var işte :)
Masallah kazasız belasız kullanın,hayırlı olsun cok güzel duruyo yeni gordüm konuyu sizin daha önce cooper vardı dimi yanlıs hatırlamıyosam.
.çok teşekkür ederim , evet daha önce cooper vardı :)
seko , yazdım diğer konuya da...
ep3 leri toplayalım dostum :)
koca bi masallah diyelimmm.... nazar degmesın cok guzel ve az rastladıgım bı renk