sırası gelir elbet :) aceleye gerek yok :)
gönülden katılıyorum sana gökhan :)
Printable View
darısı başına seko'cum , allah razı olsun :)
headers , komple boru , filtre , standart son susturucu tam olur , kafa da şişirmez , nefesi de açılır
tam senlik olur , ufaklık da arkada huzurla uyumaya devam eder :)
hayırlı olsun abi kalan kısımlarıda sen modlarsın mis gibi olur işte ;)
maşallah. tper alma zamanım yaklaşıyor dediniz kısa bir süre sonra dedinizi yaptınız. vallahi bravo:)
kazasız belasız güle güle kullanın.
bu arada bir tavsiye. aracın üzerindeki debraj çok sert hızlı vites geçişlerinde kavramada sıkıntı yapıyor ve zamanla maşonları çiziyor sonrada maşon set değişmek zorunda kalıyorsun..OEM debraj öneririm...
kardeşim neden çalıyorsun resimlerimi :D
220 HP, fena bi rakam olmuş :)
plakanın çerçevesindeki siyahlıkları tinerle güzel bi şekilde alırsan mis olur erhan, bu arada polisden yana sıkıntın olursa ara beni ***** artık uluslarsarası polis örgütünün üyesiyim :hahaha::hahaha::hahaha:
bi maşaALLAH da benden, hazırladık sana teslim ettik, güle güle kullanır binersin inşaallah kardeşim :)
Erhan abi kırkbir kere maşallah :) iyigünlerde kullan :)
İnce contadan dolayı surekli 97 oktana devam dimi keske 100 oktan olsa :(
Yaylar cıkınca cok fark ettimi sence ?
masallah masallah kazasız belasız :)
daha once söylemistim tekrar soyluorm izmirdeykende söylerdim on numara arac ;) :D
g g kullan kazasız belasız cok guzel arac, pasaoglunda yapılıp gelen full dolu type R bu muydu yoksa ben mi karıstırıyorum?
Maşallah kazasız belasız :)
doğru hatırlıyorsun ;)
http://img339.imageshack.us/img339/3750/alityper.jpg
masallah supermis durusu :)
cok guzel bır aractı ızmırdeykende,pıyasada gorulmezdı pek,hayırlı olsun kazasız belasız keyıfle bınersın ıns...:icon_tup: