masallah;)
Printable View
masallah;)
Walla insanın şahın alası geliyor tam kafamdaki gibi bi sahın olmuş bende seneler once bunun bordosunu yapmak istemiştim nasip olmamıştı.Belliki tamponlara kadar parlatıyosun cok bakımlı hele lastikleride iyice parlatmışsın benım hastalığımdır 10 numara duruyor..Bence hiç elleme araban cok guzel bitek camlara 1 numara film cektir aynen devam..Maşallah.
cok basarılı tebrıkler...
kardesimaracın cok güzel maasallah
bendede 95 model sahin var 16 jant takıcam ama karar veremedım aracı kasarmı yakıt artarmı -aracı basamıcam yere ondan virajlarda zararı olurmu hiç bilgim yok yardımcı olursan sevinirim ..
Sisler biraz abartılı kaçar bence, orjinal tampondan başkası yalan doğan-şahine.
bu kadar şık bir şahini bir tek ankarada görebilriz sanırım. :)
Maşallah Jantar harika kasasız belasız
Gerçekten güzel olmuş.Stopları değiştirirsen daha hoş olacağı kesin.başka birşeye ellemene cidden gerek yok :)
bence ilk hiç bir değişiklik yapma aracına sadece füme stoplardan koy yola devam sonra... ;)
Arabanın jantları üper kazasız belasız :)
şahin şahin olalı böle bişe görmemiştir heralde ..
masallah kardes kazasiz belasiz
bi gozume takilan LPG olayi oldu :D o olmasa 10 numara
valla sahin aldirir oyle soliim :) Gercekten cok guzelmis,kazasiz belasiz kullan(Y)MASALLAH.
aracın normal hali (shopsuz) bu kadar çekiciyse söylenecek söz yok derim ben kazasız belasız
jant lastik kaça maloldu
alev alev yanıyor maşallah :)
far kaşlarını ve impreza sislerini kaldırsanız daha güzel olur düşüncesindeyim :)
Muhteşem
Kazasız belasız
meaşallah... :)
facedeki şahinciler grubumda resimlerini paylaştım aracın sanal oldugunu sanıyorlar :D
maşallah cok güsel olmuş jantlar aracın giderini etkiledimi acaba?