Koray yeni gördüm aracı, maşallah mükemmel makine kazasız belasız inşallah ;)
Printable View
Koray yeni gördüm aracı, maşallah mükemmel makine kazasız belasız inşallah ;)
OO kimler burada Koray beylerde tesrif etmiser sonunda :)
Abicim Allah nazardan saklasın ne kadar ugrastigini biliyorum :)
maşlllah çok güzel
TR'de gordugum en guzel Hb si diyorum..renk+jantlar,ici,dısı heryeri harika..masallah..
bi tek sunroof'u neden oyle sectigini anlamadım?yanılmıyosam tam olrak acılmıyo onlar..yukarı dogru hafif acılıyo..
öncelikle harika bir araç çıkarmışsın ortaya emeğine ,zevkine sağlık ,kazasız belasız ,OEM amblem taraftarıyım servisten orjinal dohc yazılarını ve de arkadaki civic si yazısını getirirsen daha güzel olur ,arkadaşa katılıyorum gösterdiği stoplar süper duruyor ,takarsan gerçekten tam bir jdm olur o zmn,
sahibinden de mugen twinloop son susturucu satılmaktaydı bakmanı tavsiye ederim EG ler için
http://www.sahibinden.com/pls/sahibi...t?AdId=3089294
evt evt kesin farlar stoplar falan oem e dönse tam süper olacak:)
şeker gibi... maşallah
kazasız belasız çok güzel
bayıldımmmmm...nefis......kazasız belasız iyi günlerde inşallah....
Renk guzel secilmiş maşallah kazasız belasız keyifle kullan Mertjanın elinin degdiği belli oluyo;)
kazasız belasız sürüşler dilerim
rengi ve temizligine cidden diyecek laf yok...
foto cekimleri zaten olayı bitirmiş
tebrikler
masallah cok guzel görunuyor kazasız belasız
-Aracın maşallahı var ..
emegine saglik gule gule kullan:icon_tup:
Kazasız belasız kullan, maşallah çok şık olmuş eline sağlık..
Arkadaşlar hepinize teker teker teşekur ediyorum.Beğendiğinize cok sevindim.
Senelerce amerikan civiclerinin resimlerine baktım.Sanırım cok etkisinde kalmısım.Bende onlar gibi olsun istedim.Oem far ve stopa gelincede stop benimde hosuma gidiyor, olabilir ileride ama oem farların içinde xenon florasan gibi duruyo ve işigi cok dağıtıyo bu yuzden mercekli far kullanmak istedim.
arabamın rengi ise orijinal rengi.Ben almadan bir kaç ay once araç komle orijinal boya kodunda boyanmış.Resimlerde ışığa ve fotograf makinesinin kalitesine bağlı olarak canlı çıkmış tabii.
aracın cidden cok güzel sabahları görüyorum konut girişinde duruyo :) aman diyim hep böle saglam ve diri kalsın bu arac cok iç çeken vardır :icon_tup:
ooo combo resimleri görmüştüm bilg de.harbiden güzel duruo araba..kazasız belasız kardeşim
spoon spoiler bittiğim andır.çok güzel kazasız belasız..
çok güzel araba kazasız belasız kullan.
maşallah maşallah çok güsel güle güle kullan.bana si aldıracaksın bilesin :)
çok şık maşaallah diyelim, kazasız belasız kardeşim...
tekrar yazıorum kazasız belasız :) bide headers alırken bende isterim doğrusu eğer öyle bi imkanımız olursa :)
valla headers i amerikadan getirticem bu gidişle ama kargo ücreti cok tutuyo.Kargoyada okadar para veresim gelmiyor.
cok sık cok gzl massalah kazaısıs belasıs
kardeş spoon spoileri nerden temin ettin. orjinalmi yaptırdın mı...
Spoileri ebay.com dan amerikadan getirttim.Yani orjinal
Maşallah çok şık renk harika kazasız belasız
Maşşallah, çok temiz ve nadir bulunanlardan birtanesi, kazasız belasız kullanman dileğiyle.. ;)
Arkadaşlar şimdi baktim arabam www.cardomain.com da 92-95 model 7226 adet civic arasında 1. sırada.En çok raitingi almış :):):)
hak ediyor.
hakkediyor ama ;)
insanın baktıkca bakası geliyo valla :)
tekrar masallah dıyorum..soyle bikac tane nazar boncugu atın torpidoya :)
JDM Dostum işin sonu...
Saol dostuum hosgeldin. senin ep nin resimleride bekliyoruz en yakın zamanda
Maşşşallah maşşallah cok begendim..
Güzel günlerde kullan.
çok güzel araban war maşallah..
en gzel civic kasası da bu bence zaten..
kazasız belasız..