arabamın rengi ise orijinal rengi.Ben almadan bir kaç ay once araç komle orijinal boya kodunda boyanmış.Resimlerde ışığa ve fotograf makinesinin kalitesine bağlı olarak canlı çıkmış tabii.
Printable View
arabamın rengi ise orijinal rengi.Ben almadan bir kaç ay once araç komle orijinal boya kodunda boyanmış.Resimlerde ışığa ve fotograf makinesinin kalitesine bağlı olarak canlı çıkmış tabii.
aracın cidden cok güzel sabahları görüyorum konut girişinde duruyo :) aman diyim hep böle saglam ve diri kalsın bu arac cok iç çeken vardır :icon_tup:
ooo combo resimleri görmüştüm bilg de.harbiden güzel duruo araba..kazasız belasız kardeşim
spoon spoiler bittiğim andır.çok güzel kazasız belasız..
çok güzel araba kazasız belasız kullan.
maşallah maşallah çok güsel güle güle kullan.bana si aldıracaksın bilesin :)
çok şık maşaallah diyelim, kazasız belasız kardeşim...
tekrar yazıorum kazasız belasız :) bide headers alırken bende isterim doğrusu eğer öyle bi imkanımız olursa :)
valla headers i amerikadan getirticem bu gidişle ama kargo ücreti cok tutuyo.Kargoyada okadar para veresim gelmiyor.
cok sık cok gzl massalah kazaısıs belasıs
kardeş spoon spoileri nerden temin ettin. orjinalmi yaptırdın mı...
Spoileri ebay.com dan amerikadan getirttim.Yani orjinal
Maşallah çok şık renk harika kazasız belasız
Maşşallah, çok temiz ve nadir bulunanlardan birtanesi, kazasız belasız kullanman dileğiyle.. ;)
Arkadaşlar şimdi baktim arabam www.cardomain.com da 92-95 model 7226 adet civic arasında 1. sırada.En çok raitingi almış :):):)
hak ediyor.
hakkediyor ama ;)
insanın baktıkca bakası geliyo valla :)
tekrar masallah dıyorum..soyle bikac tane nazar boncugu atın torpidoya :)