[QUOTE=koray@si;112546]
QUOTE]
kazasız belasız, mükemmel![]()
bu foto tanıdık geldi, siyah beyaz olcaktı ama![]()
[QUOTE=koray@si;112546]
QUOTE]
kazasız belasız, mükemmel![]()
bu foto tanıdık geldi, siyah beyaz olcaktı ama![]()
çekılen yerde baya iyi hani... +aracın renk 10 numara...
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
koraycım yıktın ginemasallah kazasız belasız...hic gorusemiyoruz ...pazar draga gelirsen boost maker standında olcam ugramadan gecme
![]()
Fuck The System !!!
Kazasız belasız Koray'cım hala ve hala hayranlıkla izliyorum aracınıAllah kaza bela vermesin...
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
Masallah, TRdeki en güzel SI bence![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
maşallah... çok güzel özelliklede ön farlardaki merceklerin alta basık olması bitiriyo beniama ön tamponun ortasındaki plakalığın delikleri rötuş gerekiyo.. çok sırıtıyo gerçekten. bu kadar güzel araçların trafiğe çıkmaları yasaklanmalı
olan var olmayan var kardeşim
![]()
The Best Eg !!!!
koray mukemmel kare ler yakalamıssın super valla
yoklugumu aratmıyorsun
bu arada mekan supermıss yahuuu![]()
Turkiyede bencede ustune yokk...
çok sağlam görunuyor gercekten bırde ıcınde olup sesını ruhunu hıssetmek var o aracın yaa. bu arada angel ve stopları nerden aldın ?
çok sağlam görunuyor gercekten bırde ıcınde olup sesını ruhunu hıssetmek var o aracın yaa. bu arada angel ve stopları nerden aldın?
Çok güzel maş.. kazasız belasız...![]()
wowwwwwwwwwwwwww :S renge bak breeee peah!!! :S harika yaa Allah kaza bela vermesin wowwww ___________________ benim ekran gitti çaktırmayın :S![]()
![]()
fotolar çok güzel mekan fln..araç hepsinden daha güzel çok şık duruyor gerçekten..sayılı eg lerden..kazasız belasız iyi günlerde kullanman dileğiyle dostum![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)