masallah allah kaza bela vermesın
Canlısı Fotograflardakinden çok çok daha güzel kazasız belasız kullanmak nasip olsun ...
Bari kendi resmini çekip koysaydın sahibinden yazıo fotografların ortasında ...![]()
Oda olcak ulaş abi en yakın zamanda abim daha foto çekmeye başlama hemen dedi hallet eksikleri ondan sonra koyarız dedi daha koyduğumu bilmiyor ona göre hazır değilmiş daha araba)))))
arkadakı vtı yazısı duru yada durmaz bu senı alakadar etmes adam b16 swaplıcak o yusden cıkarmıcas o vti yazısını ayrıca orda yazıop dıe komık bişe yok yrum yaparken bıraz daha dıkkatlı yapın arkdasım..
kardeşim alla kaza bela vermesin ef ef dıe yrttın byerlerini sonnda aldın arac gercekten cok gsell ve derlı toplu bı arac alınırken ben baktım arabaya kusur bulamadık alla içine sındrsın tolga...
Sağol Burak abi seninde aracı almamda emeğin büyük sanada ayrıca teşekküre gelicem Vti yazısı söküldü zaten araçtan meraklı kardeş ayrıntılara takılmayalım
yorumlarınız için teşekkürler hepinizin yorumları benim için çok değerli burak abime ayrı teşekkür ediyorum bize çok yardımcı oldu ulaş abimede teşekkürler
yorumu okurken biraz daha dikkatli oku lütfen. bn orda dalga geçmiorum. bi ayrıntı gözüme takıldı. kaldı ki o yazı da eski sahibinden kalma bişey. bu kadar orijinal araçta o yazı olması dikkatimi çekti ve bunun hakkında bi soru sordum. B16 swaplasın K20 swaplasın isterse J35 swaplasın. ben bunla gurur duyarım sonuçta yapan kişi benim vatandaşım. ayrıca bunda bu kadar da gocunacak bişey yok. bana yazarken dikkatli yaz demişsin. sen de okurken dikkatli oku.
Açıkcası ben bu kasaları hıc sevmem ama bu çok temız ve cok diri duruyor. maşallah kazasız belasız kullan...
on tampon fazla syah duruyor. cıtalar ve aynalarla birlikte boyatabılırsın. tabi tercih senın boylede guzel.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)