teşekkürler .. evet :) isteğim o zaten 200 beygir civarına cıkıp dolanmak .. zate şuanda arkada gti yazısı yok 1.6 zannediyor çoğu kişi yolda güzel oluyor :)
Printable View
ByShaGGy , elpadre ve serkan çok teşekkürler
Allah kaza bela vermesin Maaşallah çok temiz duruyo :)
maşallah kazasız belasız
Maşallah çok güzel araç..
Kazasız sorunsuz günlerle binin.
Çok güzel bir GTI logoda çok yakışıklı durmuş siyah renge;)
Çok temiz çok diri duruyor. En güzel golf kasası ama en yavaş gti kasası heralde. Biraz oynamayla çok keyifli olur, güle güle kullanın.
Abi kesinlikle farların içini boyamayın orjinal kalsın belli olsun aracın gti oldugu.. Bu farlardan sokaktakı 10 golften anca 1 tanesınde var zaten onlarda ya highline ya r32 yada gti.. Bence hem farların şekli bozulur hemde arabanın göruntusu gider zaten araba siyah farlarda siyah çok boğar diye düşünüyorum bende bir ara düşünmüştüm çunku... Tabi tamamen zevk meselesi abi nasıl begenıyorsanız.
aslında bende o ikilem içindeyim .. boyamak istiyorum ama boğmasından korduyordum bide farları açtırmak ne kadar güvenilir o var..
Güle güle kullanmak dileğiyle güzel araç.
Hayırlı günlerde.
saolauun ... sizce yüksekliği nasıl arabanın ? bana yüksek geliyor halen sanki 5 cm yayla daha fazla düşmesi gerektiğini düşünüyorum .. nedersiniz acaba 205/55/16 lastilkerdenmi kaynaklanıyor ?