Bu jant 106lar için yaratılmış gerçekten :) Kazasız belasız çok güzel maşallah renk çok tatlı.
Printable View
Bu jant 106lar için yaratılmış gerçekten :) Kazasız belasız çok güzel maşallah renk çok tatlı.
maşaallah kardeşim aracına bal köpüğünde 2.favorim kazasız belasız..
Bilgilendirme notun için sağol Ahmet kardeşim..Bilgim yoktu..Hayırlı olsun...
Temiz bir 106 GTİ almış arkadaş....
Tşkrler abi :)
masallah kazasız belasız cok gusel duruyor
masallah cok tatlı duruo belkı dıkız ayna secımınde bıraz farklılık olabılırdı:)
maşallah kazasız belasız:)
o artık daha sürüngen:)))
Maşallah çok güzel durmuş jantlar..
maasallah çok güzel bi 106, rengındenmıdır nedır cokta iyi yürüyor bunlar:D:D
ömrümü yedi CC jantları :D
kazasız belasız Hakan ın megane değil mi o ? playboy edition :D
aracinin masallahi var.bu arada cantlarinda flans varmi?
maşallah güzelll jantlar fena .....
Aaaa bu vatandas yarin Trabzon'a geliyorum dedikten sonra ortaliktan kaybolan arkadas degil mi yaaaa hahahah :D:D:D
Oglum 2 gazla bununla giresun bitti zaten :D
MasALLAH ..
kazasız belasız 106 sadeliği bu olsa gerek çok hoş duruyo jantlar harika olmuş bu araç bide kırmızı olucaktı tadından yenmezdi :D
Güzel olmuş, ama arkası sanki virajlarda sıkıntı yaratır gibi.
Yaratmaz olur mu .. 2 dis kaldirdim torsiyonlari , ilk denemem de arka gitti gidiyor gitti gidiyor derken yuregim agzima gelmisti :)
Ama arabanin patinajini en aza indirmekte bire bir kesinlikle faydali ..
Eger kendi bilmez biri gibi durmadan dengesizce viraj yapilmaya calisilmazsa problem yok ..
maşALLAH cok güzel duruyo.
hemşehrim çok güzelmiş... maaşallah... :)
maşşallah kazasız belasız 10 numara olmuş
maşallah kazasız belasız
hayırlı sürüşler kaptan ,nazarlıksız çıkma .
İbrahim kardeş sen karadenizde 150 hp üstü arabalarla deniyormuşsun dogrumu ?
Herkeze çok tşkr edrim yorumları için :) pug nickli abimde çok tşkr ediyorum :) evet yaşar abicim 150 hp üstü en son bi 190 hp vardı onunla sıktım :D:D:D
Kazasız Belasız Kankacım 10 Üzerinden 10 :) Maşallahh
Sen satiyormusun bu arabayi ? Bizim FF Serkan ile takas muhabbetiniz olmusta ondan dolayi soruyorum , bir de bi arkadas var o'na bildiricem ..Turkiye'de olsam ben sen gibi yapmaz dedigim gun gelirdim Giresuna'da ;) Anladin sen . hahaha
Guzel araba
Evet serkan abiyle öyle bi pazarlık söz konusu oldu bende onu onun şartlarında alamicamı söyledim ;) Sıkıntı yok başka zaman başka yerde karşılarız inş... birde oo dedin mevzu sebeblerden dolayı gerçekleşti yoksa kimseye söyledimiz sözümü geride bırakmadık bu zamana kadar . Tşkr ederim