BEYİNE İNCE AYARLARI YAPTIK VE SONUÇ ATMOSFERİK 525 SADECE BEYİN+M3 ENJEKTÖRLE 223 BHP 188WHP 280 TORK VERDİ.. (MERT ELLERİNE SAĞLIK KARDEŞİMMMMMMMMMMMvideosunuda eklicem
Hizliupload.com
Hizliupload.com
Hizliupload.com
Hizliupload.com
BEYİNE İNCE AYARLARI YAPTIK VE SONUÇ ATMOSFERİK 525 SADECE BEYİN+M3 ENJEKTÖRLE 223 BHP 188WHP 280 TORK VERDİ.. (MERT ELLERİNE SAĞLIK KARDEŞİMMMMMMMMMMMvideosunuda eklicem
Hizliupload.com
Hizliupload.com
Hizliupload.com
Hizliupload.com
ÜSKÜDAR GAZETESİ SÜRÜCÜ KURSU 216 310 98 48 BAY EHLİYET YANİ BEN
Peki ölçüm öncesinin değerleri mevcutmudur?
bu arada çok ciddi bir rakam almışsınız maaşallah. Yani yaklaşık %20 civarında
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
valla öncesine bakmadık direk avans ayarlarıyla değerleri biraz artırdık bide bu dyno 500 500 devirleri ölçüo 6800 7000de kesio araba oraları göremio birazda eksik ölçtü
Standartta 192 hp olduğunu düşünürsek (doğal olarak ölçüm öncesi bunu veremicektir), bile %16 çok çok iyi bir rakam. Bu beyin buna imkan veriyorsa eminimki bmw dünyasında çok iş yapar.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
sıkıstırmasıda biraz yuksekti sanki ?
Yorumlar icin tesekkûrler arkadaslar
PnP standalone mudur bu ?
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
maşallah gayet güzel değerler![]()
RACE WERKS
bu enjektörler 3.2 m3 mü yoksa 3.0 olanlar mı ayrıca beyin hakkında biraz daha bilgi verir misiniz size maliyeti ne oldu acaba
maşallah gerçekten sonuç çok etkileyici video için sabırsızlanıyorum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)