Kazasız belasız cok guzel maşallah
Printable View
Kazasız belasız cok guzel maşallah
Maşşallah maşşallah. Beğeniyordum zaten RS leri. Bu çok güzel geldi gözüme walla.
çağlar bey kusura bakmayın birkaç gündür burada diğer bölümde eski kankim ile uğraşmaktan resimleri yeni görebildim :)
kazasız belasız. maşallah aracınıza canlı canlı bindim çok güzel yürüyor :) hele o işi de çözdünüz mü daha da iyi olacak inşallah. rengine zaten bitiyorum. bildiğim kadarı ile türkiyede tek. hele plaka ile tam 4 lük oldu. gercekten herşeyi ile allah gönlünüze göre verdi :) sadece resimleri bu işten anlayan biri çekseydi daha süper olacakmış :p
cengizüngör:Maaşallah rengi çok güzel Allah kaza bela vermesin...
zıpzıp:maşallh hoş görünüyor
dochvtec:Kazasız belasız cok guzel maşallah
agent:Maşşallah maşşallah. Beğeniyordum zaten RS leri. Bu çok güzel geldi gözüme walla.
Hepinize ayrı ayrı Tesekür ederim..cümlemize insallah..cokcok saolun..
arac cok güzel maşallah...kazasız belasız
50mm yay
komple eksoz
oz jantlarda oldumu tadından yenmez... :)
HİÇ ÖNEMLİ DĞEİL TANER BEY NE DEMEK..AH AHH SU KAVGAALRDA OLAMSA DAHA ŞEN OLUCAK ORTAMDA İŞTE OLUYO YA NAPALIM..KESKE OLMASAYDI İNSALLAH DA DÜZELİR..NEYSE:VALLA TANER BEY OKSİJEN SENSÖRÜNEDEN YAPIYORMUS PROBLEM ORTADAN KALKTI..SİZ RENGE BİTİYORSUNUZ BENDE SİZE:pEFENIM..PALKA BIRAZ UGRASTIRDI AMA SONUNDA OLDU SÜKÜR..TEK OLMASI BASKA BIR ZEVK GERCEKTEN EFENDIM YA..TESEKKUR EDERİM EFENIM HERSEY ICIN..VALLA BU KADAR OLDU FOTOLAR:D
kazasız belasız kullanın sahibindende ilanını gördüğümde rengine hasta olmuştum :)
kardeşim hayırlı olsun kazasız belasız aman milletin agzına laf verme arıza varken deneme sonra yapılıncada denersen video çek sonra yalan falan konuşuluyor neyse bu resimlerden bende istiyorum benim arabalarında resimlerini çekelim :)
gule gule kullanın, kazasız belasız...
renk çok güzel mahş kazasız belasız :)
caglarim masallahi var aracinin.. gderken goremedik henuz ama ii oldugundan eminim=)
Maşallah usta Rengi çok güzell
BURAK 1818:kazasız belasız kullanın sahibindende ilanını gördüğümde rengine hasta olmuştum
COKSAOL KARDESIM CÜMLEMİZE İNSALLAH...
BORA 1311:gule gule kullanın, kazasız belasız...
SAOL DOSTUM COKSAOL..
MELİH-Ö:renk çok güzel mahş kazasız belasız
SAOSLIN KARDESIM..CÜMLEMİZE İNSALLAH...
DR 808:Maşallah usta Rengi çok güzell
COK SAOL KANKA..AİNEN
maşallah adaş :) çok güzel kazasız belasız
sevgili Kardesim
4 temmuz 2008 günü
süleymaniye kuzey denizlide 5 alman ve 5 fransız marka otomabil ile bolgenın guvenlıgı ıcın hızmet verırıken
daha dÜn cayımızı İcen beraber Kalktığımız rolledeğimiz Japonlar karargahımıza baskın duzenleyıp
bize hava filtresi cektiler
sevgılı kardesım denizLide oldugumuz her gun sunu dusundum
bızım burada ne ısımız var ama zaman ıcınde gorduk kı bu topraklara her hukmeden bu toprakların ınsanlarına ARAGAZ ATIYO
bunu bır tek fransızlar yapmadı ve bız malesef o gun FRANSIZLARA laık olamadık.drag ıcın zulmu onlemek ıcın serefımız
ıcın gecilmedik sımdı ben bunu senden ıstıyorum ne acı dimi kardesın çağla_R
FRANSIZLAR SAGOLSUN...JAPONALARDA SAĞOLSUN NE DİYELİM SİMDİ..:D
TURBO DAYI VELİ...
KANKA GEYİK Bİ YANADA ÖNCELİKLE TESEKKÜR EDERİM..SENİN ARABADA 10 NUMARA ZATEN..FOTO İŞİNİ HALLEDERİZ SEN YETERKİ TEKİLADAN HABER VER:D UEHEUEHU..EN KISA ZAMNDA HALADERİZ FOTO İŞİNİ AYIPSIN..YAW OLDU BİKERE BOYEL SORUNLAR AMA HAYISLISI ILE CÖZÜLÜR TAKMAYIN KAFANIZA BEN CÖZECEM SİZİN İSİ..GEREKİRSE BENİ GECİN:D OLUR GİDER YAAA SEVİYORUM SİZİ...
tadını çıkaramadan ölmek yok . bknz : dün gece :)
Allah allah yav ben bu konuya yazmamış mıyım :D Yazdıysam'da tekrar yazayım olsun,çünkü üzerinde tekrar tekrar konuşulacak bir otomobil..Tam anlamı ile bir hothatch,yolda görsem dönüp dönüp bakacağım bir araç...Trafikte hiçbir zaman sağınıza solunuza baktıgınızda eşini görmeyeceğiniz bir araç... Çok hoşuma gitti gerçekten kazasız belasız kullanmanızı dilerim. Denizli'ye gelirsem inş. görüşürüz :) Haftaya ordayım ancak araçsız geleceğim,Mayıs sonu gibi araçlı :)
Maşallah renk harika ötesi. .. Allah kaza bela vermesin.
çok güzel renk+araba+fotolar
maşallah
Maşallah.. Gayet güzel gidiodu istanbuldayken.. şaşırtmıştı beni.. KAzasız belasız..
Maşallah renk çok güzel kazasız belasız
Hevesi kursagımda kalan bi araba gercekten kendımı sanslı göruyorumkı böyle bi araca bende sahip olmustum :) oldukca zevkli keyifli bi makina tadını cıkarman dilegiyle kazasız belasız dostum.
gerçekten de çok güzel araç
sahibinden de ilanı varken kafamı da çok karıştırmıştı...
kazasız belasız kullanmanı dilerim...
kardeşim kazasız belasız inşallah.. fazlasına gerek yok herşeyiyle on numara ... (YY 878) :)
Maşallah harika bir araç..Renge bittim :)
çok güzel duruyo kazasız belasız bin
rengi çok tatlı duruyor,,,kazasız belasız inşallah