eyv sağolasın. Zamanla olacak birşey o da. Daha zamnı var havalar düzelsinde teşekkürler tekrardan
Printable View
logosuz olmak yakışmış. maşallah..
vay vay nelerde yapıon kanka süper olmş:)
Bu arabayla oynamayacaksın demek :D Maşallah kardeşim güle güle kullan insanın kendi arabası olması çok güzel..
Maşallah aracınız renk olarakta çok güzel ;)
Aklıma bi arkadaşımın arabası geldi 2005'te 0 km alıp bostancı sanayi fiberci ahmet ustaya koşmuştuk , o zamanlar fiber furyası vardı :)
http://www.crazy-cars.net/yonetim/up...1379_BUYUK.jpg
hayırlı olsun Allah kazasz belasız kullanmak nasip etsin.
Benim tanıdığım melih rahat durmaz zamanla fiesta RS olur :)
Masallah Kanka Cok Iyı Ilerlıyorsun =) BAs Artık Da Yanıma Gel Ozledım Walla Sneı :D
masallah zamanla daha da guzellesecekdır maddı ımkanlar el verdıkce buna emınım.aracı uzeıne alabıldın mı ? bıde kucuk bı detay sanırım on tanpondakı lıp sıyah onu arac rengıne bıyayıp.tamponun ortadakı hava girişinin altını mat sıyah boya yada kaplat ;) .ve yatta dırek ST tampon fena gider :).bu arada yenı kasanın farları uyuyor mu bunlara ??
İlk soruya evet üzerime aldım. Beni yıkanda o oldu zaten nakit 500 tlm gitti :) Orjinal tampona st uygulaması yapmam. Herkes yapıyor orjinal kalsın daha iyi basarak birşeyler yapmaya çalışcam ben. İleride st tampon düşüncem var ama fiyatları tuzlu anca düşeş düşerse diyim. Yeni kasa farı uymuyor dediler ama nette dolaşırken 2003 model bir fiestada gördüm. Yeni kasa farı koymuş. Ama ben koymayı düşünmüyorum:)
Panjur fotoları syf 16dadır:)
bir masallahhda benden gelsn ...
Teşekkürler eyüpcüm sağolasın :)
logosuz panjur guzel olmus melih, gule gule kullan...
makyajlı kasanın farları uyuyor bu arada...
sürünmek istiyo artık bağrıyo araç :)