bende offsetli bi jant bekliyordum açıkcası senden dostum :) bi bas aracı tekrar yorum yapalım :) maşallahh
Printable View
melih kardeşim allah kaza bela vermesin...
sen demedınmı gecenın korunde benıaradın abı ekıbı topla o zaman o saatlerde bız teypdeydık :D abı jant buldum dıye geldık soktuk :D kutuk ustunde bıraktık ya arabayıı :D:D:D:D
kardesım masallah ... kazasız belasızz
oo jantlar gun metal :D
Kanka inş. istediğin gibi basarsın o jantlarla.
Ama Bişey diyim, Ben öyle Çamurluk Lastiğe kadar insin yeter fln anlamam.
Bu Aracı Sağlam Basmanı Bekliyorum kardeşim :)
kardeşim maşallah sıradaki işlem olayı bitirir gibi geliyo :)
meliiiihhh bagajda takozla geziyormuşsun olm görmüşler seni :D:D:D:D:D:D:D:D
eyv sağolasın ama ofset ben kullanamam ya :D
teşekkürler abi sağolasın
ahauahuaha abi alemsin ya :D
teşekkürler sağolasın...
nasıl yani ramo Sİ ABİ :D
Lastiği görmemek için elimizden geleni yapıcaz kanka rahat ol ahdım var zaten rahat duramam Jazzı bastım ama dip basamadım :D
kazasız belasız fit ten sonra dizel biraz garip gelmiştir diğer aracınızıda forumlardan biliyorum oda çok iyidi buda iyi olma yolunda gidiyor :)
bir sorum olucak nasıl basmayı planlıyorsunuz coil mi yoksa yay işleri ilemi teşekkürler allah utandırmasın :)
teşekkür ederim. Tabikide Fit'in yerini tutamıyor gerek model gerekse donanım olarak ama bu kendi arabam olduğu için o yönden iyiliği var :) Fit'e katakulliyle coil yaptırmştım yani babamı zor ikna ederek araba onun olduğu için :) Bunuda krediyle aldığım için her ay kredi ve garaj parası ödüyorum. Coil beni zorlıcağından çıkma yay aldım onları kesip amortisörleri sertleştiricem. Zaten 4 amortisörümde patlak langur lungur ses yapıyor bahaneside bu :)
bende aracımın yaylarını kestirmek istiyorum fakat araçta spor yay var onlarımı kestirsem yoksa orjinallerimi kestirsem diye düşünüyorum amortisörleri sertleştirmek ne kadar sağlıklı :)
valla şimdi ben kendimce yazayım :D normalde kimse önermiyor. Fakat ben bütçem elvermediği için ve daha önceden de babam bu tarz yaptığı için bu şekilde yaptırcam. Spor yayları kesenlerde var tabikide. Ben spor yerine orjinal yayları kesmeyi tercih ediyorum. mortisör sertleştirmeyide arabaya arkaya iki üç kişi binince arkası düşüpde sürtme yapmasın diye yaptırıyorum. Yol tutuş konfor beklentim yok zaten.
Melih ne zaman basıyosun bro yetmedimi jip gibi kullandığın :D
ben şimdi tepki alacak yorumlar yazmak istemiyorum ama mecbur yazacam :D Baba kaportacı olduğundan gençliğinde hep böyle aksesuarlı arabaları olmuş. Oldum olası yay keser kendisi. Jazza kadar yay kesti hep focus olsun polo olsun palio olsun değişik değişik araçlarda :) kesik yaylı araç çok kullandığımızdan ben bir sakınca göremedim. He sorun yaşayan var mı var zararlı mı zararlı ama birazda bana güveni veren bu alışkanlık olsa gerek. Jazzda coil yaptırdım dip basıyım diye dip bastım akslar ses yaptı birde hiç oynamadım indir kaldır ondan yay amortisör düşünüyorum.