yavaş yavaş bascak sanırım birden bastımıydı alışması zor olur :D bencde şuan leylek hala :D :p
Printable View
kıvam olmuş. maşallah melih=)
teşekkür ederim murat sağolasın :)
serkanım sağolasın :)
karter benim için önemli olan arabayı daha tanımıyorum şuanki hali jazzdan basık :D jazzda atlayarak geçtiğim yerlerden vuruyorum bunla. Biraz alışıyım daha gideri yok yavaş yavaş :D
eheheheh gelen 2.civic takası :D teşekkürler ama satmayı düşnümüyorum böyle az yakan arabayı bulamam bir daha ehehehe :)
teşekkürler salim çamurluklar iyi olmuş dimi hiç dokunmadık açma falan yapmadık :) içeri aldık lastiği hafiften :D
Güzel olmuş güle güle kullan bence basıklık kıvamında olmuş.
Liftteki fotoda sağ arka lastiğinin yönü ters gib geldi bana ama yanlışmıyım??? bide diğer fotolardan birindede sağ ön lastikte ters gib geldi bana :) dikkatimi çektide paylaşayım dedim :)
walla melih sen diyodun ya insan giib basmiycam falan , açikçasi daha dip bişi bekliyordum ama sanirim karterin izin vermemiş anladigim kadarı ile. gerçi çamurluk lastik ilişkisi on numara olmuş bundan fazlası biliyosun ömer'in ilgi alanı.. bnce tam kıvam ham kafan rahat olur bu yükseklikle problem yaşamazsin=) aman dikkat et izmit taraflarindan kanina girmesinler=)
Masallah Kanka Cok GUzel Olmus Ama On Tarafın Daha Dusmesı Lasım Sankı :D:D
Melıhh Basar O Arabayı Daha Ole Bınmez Ona :D
Sız KArısmayın Bakıyım :D:D
Masallah, cok güzel olmus..
çok güzel olmuş maşallah... basıklığı tam kıvamında... :)
Görkem abi teşekkür ederim. Haklısın yönleri ters lastikleri bizde dün farkettik :) Gidip değiştircem abi :)
Karter izin vermiyor Salim. Birde altta korumada yok arabayı tanımam lazım. Şuan bile çok vuruyo. E-5 giderken ufak bi kasis olsun feci oluyo kalbime ağrı giriyo sonra :D
Şimdilik böyle iyi zaman ne gösterir bilinmez :D
yok ya ben kendi kafama göre bakarım :D
gitmeeeem :D
adam tanımış bizi :D yok kanka böyle ideal valla karteri hiç düşünmemiştim ben :D
abi 1cm daha basık şuan iyice oturdu daha güzel oldu :)
teşekkür ederim sağolun :)
sağolasın kardeşim :)
yorum yapan herkese çok teşekkürler :)
tam kıvamında olmuş maşallah :)
Maaaaaaaaşallah Melih'im :)
Lastik ölçülerini düşürüp biraz daha basalım kafayı :D :D :D
"Geeeeeeeeeeelll gellllllllllllll" :D :D :D
Melih hayırlı olsun tam kıvamında olmuş :)
teşekkürler sağolasın :)
şanzımanı elime alınca o zamanda geeel geeel diyecekmisin bakıyım :D yaz ortalarına doğru birşeyler daha yaparım gibi geliyor bana :D
teşekkürler gökhan sağolasın :)
bundan sonraki basıklık liplerle olmalı melih ya da kartere tekerlek taktır :hahaha: