birisinden 25 e 40 mm h&r yay alıcam, benim arabanın benzli olanı için ancak
tahminlerimizce 35 e 40 mm iner diye dusunuyoruz ama buda beni kesmicek sanırım.
h&r yayları kesersek sağlıklı olurmu ?
Printable View
birisinden 25 e 40 mm h&r yay alıcam, benim arabanın benzli olanı için ancak
tahminlerimizce 35 e 40 mm iner diye dusunuyoruz ama buda beni kesmicek sanırım.
h&r yayları kesersek sağlıklı olurmu ?
Aynen işte Yaylar normalde 25 e 40 diyor ,agır oldugu için direk 35 e 40 diyorum bende ama okadar basıklıkta kesmez gibi geliyor bana en azından Melihin araç gibi olmaz, gerçi okadar basıklıkta ben pek gezemem =)
Bide amortizorleri sertleştirmek gerekirmi ? Fazla yük binicek falan diye ?
Melihcim Herkezin lafına bakılırsa herkeze göre cok yüksek banada kendi aracım yüksek gelio ama dedigin gibi e-5 ortasında fren yapıp saga gectigim oluyor hatta cok kez arkadan yeme riski atlattim Bu şekilde cok güzel duruyor oturaklı ztn dahada bas diyenlerin cogunda coil var gözün belli zamandan sora alısıyor hiç elleme cok güzel maşallah...
Melih kanka böyle çok güzel basıklığıda görünüşüde bi 2006 far al tamam öfkeyle kalkan zararla oturur basmak için 1 hafta 10 gün beklemedinmi şimdi bi Eser abi kızdırdı diye kaldırıyorum falan olmaz..Böyle devam çok güzel şuanda aracın:icon_tup:
Maşallah bro son hali enfes :) Şeritleri bi boya kanka be janttaki bide o lastikler sarmak için çok ideal :D Keşke t1r alsaydın
Kanka sorma ne drag yapıyorum ne drg type-r falan yetişemiyo arkadaki dumandan önünün göremiyo auahauhauh :D Lastikler iyi valal yumışak yumışak :)
Dün melihin arabayı yakından görme fırsatım oldu cidden jantlar fotodan daha güzel duruyor çizgi falan çok hoş olmuş basıklığda ideal maşallah tekrardan melih.
O Artık Reptıle Mı Oldu =)
Kanka Cok Tesekkurler Geldınız Yanıma Sevıyorum Sızı ;)
Eger Arabanı Begendıysen Ne Mutlu Bana =)
:D Melih son hali hayırlı olsun ;) bana arabayı daha bas bas diyenlerı sana yonlendırıcem ...
Hanii foto melih ??? görseydik son halini :)
Daha net birşeyler yokmu?? ömer sağol yinede ;)