sonunda resımlerı eklemeyı zorda olsa basardımemegı gecen gecmeyen dalgaya vuran arkadaslarada tesk ederım
![]()
Bence;
ön plakayı iptal edin
stopları orjinal turuncu sinyalliyle değiştirin ve
ön lip takın
far karartma ve panjur değilikliği yapmayın
ha bide azıcık insin
tadından yenmez, maşallah![]()
Temiz güzel araç.Kazasız belasız
sonunda kanatlı hondayı gördük.. ama gerçekten temiz v güzel bir araba.. güle güle kullan kardeşim...
bence acil bi jant değişikliği gerek
yorumlarınız ıcın tesk ederım aklımda 15'' bı vtı jantı bulamazsam 15'' bı jant takıcam plakalık ıptalı ve spoıler tabı sonrada aracı bıraz yere basıcam ve son olarakta saglam bır hava fıltresı ıle olayı noltalıycam
jant, filtre, header, egzoz bir çok olanak var...
ewt olanak cokta sırayla yapıcaz ***** maddı olanak hepsıne bırden yetmıyor yawas yawas ama ılk ısım jant ve lastıklerımı almak aklınızda onerebılıcegınz jant modelı warsa paylasırsanız sewınrıım arkadaslar
jant olarak VTi jantı bulamazsan, hafif oldukları için Advanti (çakma spoon modeli) veya Lenso alabilirsin...
saolun arkadaslar ama jant konusunda bana bıraz yardımcı olursanız sewınırım gercekten cok kararsız kaldım
bende Vtı jantı dusundum ama pıyasada Vtı jantı az war satanda ucuk fıyatlar ıstıo 10 senelık jantlara spoon da sıyah renk war genelde hep ama sıyah renkte lastıkle butunleştıgı ıcın pek bellı olmuyor
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)