maşallah kzasız belasız
Printable View
maşallah kzasız belasız
çok güzel temiz ve şık bir araba...yakından inceleme fırsatım oldu...güle güle kazasız belasız kullanmak nasip etsin....bol vtec'li günler.....
Gönlünce güzel iyi günlerde kullanmanı dilerim.
Hayırlı olsun kazasız belasız binersin inş...
O gece dediğim gibi 160hplik temiz bir vtec gibi gidiyor aracın. Yalandan beygirler yok yani kaputun altında maşallah...
kardeşim allah tekrardan kaza bela vermesin..şahane bir arac aldın..+ aşıyıda ben yaptım :)
Teşekkürler arkadaşlar...Erol senden Allah razı olsun kardeşim zaten...Özdin abi sana da ayrıca teşekkür ederim tavsiyelere ihtiyacım olacak...
Ahmet walla 158 hp çıktı araba dynoda...iki kaçak var...:D:D
kardesım kazasız belasız (fanatık hondacı)
Saolasın kardeşim hepimiz kazasız belasız...Fanatiklik yok olm biz hep söylüyoruz Erolda bende yaw BMW olacaksa m3 olacak...Diğerleri için VTI yeter...:D:D
gunay allah hepimize nasıp etsın kardesım ben nese yaparım sızde olursa berbare takılırız ne guzel gozunu seveyım burdada baslamayalım 328 e falan
aman ssenın arabada ıyı cıktı ama stok olmasına ragmen
bana tas atma lafları soyledıgın yerde baslıgı yazanı ayırda yaz o zaman
sana taş falan attıgım yokk..kimseyede atmam atsam direk yazarım o başlıkdada ( vti kelimesini kullananlar diye belirtdim) ama nafile.. neyse burdada tartışmaya gerenk yok
:D:D sakin arkadaşlar m3 sınıfında VTeC sınıfında başarılı araçlar.Kimi BMW sever kimi honda :)