maşallah ikisi beraber abi kardeş style![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Herseyı cok guzel vw nın ama jantlar neden bmw jantı secilmiş onu anlayamadım..Ona güzel bi jant takıp bide yay takarsanız cok guzel olur..
yaylar mevcut duruyor ama takmayı düşünmüyoruz
arabayı bursadan böylece getirdik jantlarını farlarını stoplarını ön tamponunu eksozunu teslim aldık aldığımız kişinin seçimi jantlar,istanbuldan her yönüyle en uygun olanı aray araya bunu bu jantı buldum dedi.çok beğenerekte biniyoruz...
Çok Güzel olmuş beyaz beyaz... Jantlar konusunda Bende baran'a katılıyorum ancak bende de t5 caravelle var 5X120 bijon olduğundan genelde Bmw tarzı jantlar oluyor ama AC seçilmiş...Bende 2 aydır jant arıyorum uygun istediğim gibi bişey bulamadım
@ Yayları satmayı düşünüyormusunuz ? Marka cm nedir ?
ABT'in gayet hos jantlari var acs replerini cikartmaniz daha iyi olur, yakismiyor.
///Mürüvvette endaze olmaz.
jantla alakalı tek sıkıntımız 20''inç olması çok az bi kasisde vaya çukurda hemen vuruyor ve yaylarıda daha vurmaması için takmayı düşünmüyoruz..
yayları satmayıda hiç düşünmedik ilerleyen zamanda belki getirdiğimiz parçalara hiç bakmadım kaç cm dir markası nedir bakayım bi ara bildiririm
abt jantın değişik ebatları olurmu biz 17 den aşağı takmayı düşünmüyoruz ya 17 yada 18 olmalı,birde abt jantta önereceğiniz çeşit hangisidir bilmek isterim
aracın güncel fotolarını eklerim birazdan...
http://www.abt-sportsline.de/en/tuni...tze_285_105_4/
cesit vart5 uyumlu 17-18-19" konusunda sıkıntı yok yetkili servis getırır her turlu.
Ben olsaydım ABT 18 takardım birde kesinlikle yay takardım yaysız o jantların hangisini takarsanız takın göstermiyecektir.
o siteyi bende inceledim daha değişik modellerini netten araştıryorum müsait olduğumda da servise mutlaka uğrayacağım
jantı değiştirmeyi düşünüyoruz fakat sıkıntımız tamamiyle vurması küt küt vuruyor araba çok çabuk yıpranacak sırf daha geniş bi yanak takabilmek adına jantı değiştirecek gibiyiz yaylarda elimizde nasıl olsa takarız vurna yapma<sa ki yapmaması lazım diye biliyorum öyle kalır
"Siyahlar Karalanmaya, Beyazlar kirlenmeye mahkum"
emr: chip atarız
f@tih_28: nasıl olucak lem msnden mi
emr:Hee coco uzaktan yardım yollaya tıkla![]()
masallahh abı kardes beyazlara burunmusler cok tatlı duruyorlar
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
yeni konu açmak istemedim burdan inşaallaah yardım alırım
aracımız için caravella otomatik kapısı ve arka iç kısım yan kaplamaları arıyoruz
bilginize...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)