:D Kanka Jant Modeli Güzelmiş..
Bakalım ya, Yaza Doğru Yapıcaz Bişeyler..
Kardeşim Bijon Aralığını Bulamıyorum Maalesef :(
Printable View
bu haliyle sınıfında tek galiba..hiç böyle zafira görmemiştim =)
Olucaklardan Sonra Dunyada TEke Kosar AN Zafıramız KAnka MAsallah Bana Zafırayı Sevdıren GAzlatan Adamsın Son GElısmelerden SOnra Inanılmaz Keyıflı Oldu Tekrardan MAsallah Allah NAzarlardan Korusun Zafıramızı =)
Kardeşim maşallah keskin kt4 tak çok daha güzel duracak eminim..:icon_tup:
Masallah Kanka HArıka Gorunuyor Yenı Resımlerı AN 'mısın :) Sevıyorum Bu Arabayı Yha:D
maşallah çok güzel duruyor ömerim..:icon_tup:
:icon_tup:Kanka maşallah çok güzel duruyor 'AN' miz,
Allah nazardan saklasın:icon_tup:
kardeşim kazasız belasız
Artık gönder yaww resimleri :D:D
Gerçekten Çok Güzel Maşallah , Basıklık Çok Yakışmış , Kazasız Belasız :)
masallah nazar degmesin Allah kazasiz belasiz kullanmak nasip etsin... :)
Masallah...
AN247 teksin bu alemde zafırayı sende sevdim bu kadar çok ne denir tabiki 41 kere maşallah.. allah nazarlardan saklasın kanka tabrik ediyorum seni böylesine bi zafıra yarfattığın için:)
MPV segmet araçlarla bu şekilde oynanınca ortaya çok güzel şeyler çıkıyor. Özelliklede SW beğenen birisi olarak bu aracı çok beğendim. Maşallah.
Teşekkürler.
Sağol Kankacım :)
Güncel Hali, 25/02/2010, 2 Cm Daha Bastık Kafayı :)
Aynen Kanka, Onlar Nerde Kim Bilir:beuj:
:D
Teşekkür Ederim:)
Bende Memnun Oldum Tekrar :)
Aldım Haberlerını Dun Murat Tan :D KAfayı BAstık Dıyordu Getır YAvruyuda Goreyım Canlı Canlı Kanks:)
masallah kazasız belasız
Aga Bu Araba Ne Olmuş Yaww :D Bu Araca Bakan Kem Gözler Kör Olsun :D 41 Kere Maaşallah :)
Opelci Kardeşim ;) Gerçekten Aracın Çok Tatlı Duruyor Ufak Dokunuşlarla Aracın Mükemmel Olmuş Gerçekten. Clasik Bir Laf Kullanıcam Sana. JANT Acilen Dünyası Değişicektir Aracının.
Teşekkür Ederim.
17" Toora Jantlarım vardı, Sattım Onları.
Bakalım, Kafama Göre 16" Jant Bulursam Alıcam.
Bulamazsam, Orj. Jantları Boyayacağım, 1 Takım Lastik Alacağım, Devam.
Birde Jant Alamamdaki En Önemli Etken, ET değerleri.
ET değerleri Düşük Jant Yapıyorlar benim bijon aralıklarıma göre, Haliyle jant biraz dışarıda kalıyor.
Orj. jantların ET Değeri bi hayli yüksek ve tam dodik içinde kalıyor lastikler, haliylede istediğim kadar basabiliyorum aracı.
Şuanda araç, o fotoğraflardan 2 cm. daha basık. Jant işine terettüdlü bakıyorum anlıyacağın :)
Teşekkür ederim tekrar görüş ve önerin için :)
oem opel jantlarına baktın mı vectra opc jantlarıyla da çok şık olur bence
araç gerçekten çok şık kazasız belasız kullanman dileğiyle...:)
ömercim maşallah son nokta olmuş, bundan iyisi olamaz:)
maşallah kazasız belasız marka model fark etmeksizin modifiye yapmak ve yakıştırmak güzel iş tabi:)