Maşallah çok güzel duruyor araç.
Printable View
Maşallah çok güzel duruyor araç.
Hayırlı olsun....
Maşallah çok temiz duruyor nazar değmesin sadece kendi fikrimi söylim bu halini hiç bozma allah kaza bela vermesin :)
bi araba bu kadarmı tatlı durur ya rengiyle duruşuyla herşeyiyle 10 numara 2001 model sanırım araç bide eksozu orjinal kalsa veya başka daha kaliteli bir marka kullanılsa güzelliğini katlar derim kazasız belasız günlere
Masallah, cok güzel gözüküyor..
Kazasız belasız..
çok güzel kazasız belasız kullan...
Maşallah kazasız belasız çok iyi duruyor:icon_tup:
maşallah kazasız belasız
maaşallah allah kaza bela vermesin... nereden buluyorsun böyle temiz arabayı ya
güzel görünüyor maşallh
bişey sorcam merak ettim benim bilgisayarın ekranımı kafayı yedi yoksa benim gözlermi iyi aydamıyo :D bu araba normal quick grisimi yoksa bu 106 larda zeytin gri yada kül gri diye geçen bi renkten var 2001 lerde var genelde. o renkmi yoksa ? :S
araç istenildiği taktirde satıla bilir martta askere gidecek bekir typerde yatıcak 106da yatıcak kapıda duracağına satılması mantıklı isteyen olursa pmden msj atabilir alan kişiyue servis bakım kağıtlarından orjinal yedek anahtarına kadar verilecektir arabanın satış ilanı yok vermedimbeğenen isteyen olursa verebiliriz
bekrcim allah kaza bela vermesin..
araba cok duzgun duruyor renk dısında hersey on numara fıyat ne dusunuyorsun pm atarmısın...
kazasız belasız. görüyorum çarşıda ara sıra çok güzel gerçekten. o durduğu yerde saxoda duruyo ara sıra o da güzel maşallah hepsine