Maşallah Clio oldukça güzel ve diri duruyor:D
Printable View
Maşallah Clio oldukça güzel ve diri duruyor:D
güzel yaaa güzel anılarım var bu arabayla bi süre kullandım. :) oturma şekli, direksiyonun simetrisi ve torpido çok enteresan :) çokta zevkli.. rahat kamyon sürüyomuş hissi veriyor ama ufak halbuki. güzelde gider bu meret esasında.. :) güle güle kullanın valla..
hayirli olsun Gorkem.. klima yok heralde bunda veya ben goremedim, yazin hic cekilmez, kisa surede elden cikarmayi dusunuyorsun heralde :)
Allah kaza bela vermesin..
maşallah :) Rsi yarısı
masallah allah kaza bela vermeısn
Bu renk bu kasaya yakışan en güzel renk güle güle kullanın. Fakat bu kasadan Emitasyon RS değil RSI olur ;)
Olur takas yaparım işimiz bu nasıl olsa :)
Teşekkür ederim kardeşim. :)
Gerçekten çok iyi söylemişsin daha iyi anlatılamazdı bu araba. bende ayakkabı çekeceği ile biniyorum içine zaten
Sahibi düşünsün kanka ruhsat sahibi ben değilim :D:D:D ben sadece kullanma kısmında görevliyim :D
Yok yok RSI sevmez onları geçerim ben dio :) çok yalancı gibi geldi bana ama :D
Teşekkürler.
Evet rengi çok güzel. Yok RSI sevmiyor bizimkinin gözü yükseklerde RS olmak istiyor. Bilerek RS yazdım zaten konunun hit olması açısından ;)
Maaşllah kazasız belasız binmek nasip olsun. Yalnız validenin esprisi gayet iyiymiş :D
hayırlı olsun gorkem masallah boncuk gıbı..:)
maşallah hayırlı olsun.çok temiz görünüyor.allah kaza bela vermesin
kazasız belasız inşallah
bu arada burada bulamadığınız parçalarını ebayden çok ucuza alabilirsiniz haberiniz olsun:)
Hayırlı olsun, göstergeler güzelmiş :)
güzel araba, ilerde ben de rsi alacağım bir tane.
Çok hoş bir rengi var allah bağışlasın :)
görkem kazasız belasız
sleeper olurmu bundan? :)