elimden geldiğince yarcımcı olurum çok bişi bilmiyorum bildiklerimi paylaşırım zaten
Bu arada komple kadran mı aldın Yetgili servisden mi onu merak ettim ?
elimden geldiğince yarcımcı olurum çok bişi bilmiyorum bildiklerimi paylaşırım zaten
Bu arada komple kadran mı aldın Yetgili servisden mi onu merak ettim ?
Evet komple kadran aldım, yetkili servis aracılığı ile UK den geliyor, short shifter da sıkıştırdım araya. Ankara dan bir yetkili servis aracılığı ile.
Hadi hayırlısı olsun
Short Shift Bu sitedeki gibimi SİTE
Eğer bundan ise ben takmayı beceremedim 2 kere çubuk kopardım. Yardım aldım ustalarda beceremediBende vaz geçtim takmadım. Ama arabanın vites çubukları orjinal ise zaten ayarlayabilirsin. üstünde uzun olan çubuk var şanzımanın üstünde onun ucunda dişli var ve ayarlanabilir onu uzattığında yolları kısalacak
![]()
erel ben taktım cok rahat ahmet usta 2saniyede taktı sende bi aksilik olmuş bence![]()
benim ki bundan
bu uymaz erel, nasıl taktın sen bunu :S
uzunluk kısalık ayarlaya biliyorsun benimkinde kankabanada zaten dragstar kemal hediye almıştı. tam kıvamında oluyor yani tavsiye ederim sevceğinden eminim
![]()
Maşallah, aracınız bence Türkiye'deki en iyi 306'lardan biri, geçen hafta sonu İzmit Körfez Pistinde canlı da gördük. Eğer aracımı satarsam kapınızı çalmayı düşünüyorum, umarım satmaya niyetiniz vardır.:d
Allah kem gözlerden korusun nadide bir araç,muhteşem.
Teşekkür ediyorum beyler sağolun iyi dilekleriniz için.
Allah sattırmasın, hiç bir şekilde öyle bir düşüncem yok satmak gibi![]()
pist günlerinde yorulup içine oturdum uzun zamandır binmiyordum,adamın arabası şaka gibi temiz,bilmeyen adam bu araba bu modelde olamaz der.Maşallah kardeşim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)