Teşekkür ederim
Printable View
Son Fotoğraflar biraz karışık oldu :) En son ekledğim 2 foto yenisinin. olabildiğince düz yapmaya çalıştık, Ancak bukadar oldu, tampon ekinden kaynaklı daha yukarı baktıramadık, Arka lipide kesmek istemedim açıkçası ;)
Ses mükemmel, herşey kıvamında. Silenceri takınca çıt yok, hafiften cızırdıyor, Ama silencersiz ortaya karışık :)
Headers Farkettırdımı abı?=
Yeşil arabaya beyaz jant yakışıyomuş görmüş oldum,maşallah..
Maşallah egzoz headers boru jantlar bijonlar ekler ne varsa hepsi çok güzel çok yerinde
olmuş allah kaza bela göstermesin..
Neden Olmasın, Ama şu yakınlarda ödeme zorluğu çekebilirim, Öpücükle olursa olur :D
Ettirmez mi, Gerçi tektek hangisi nekadar farkettirdi bilemem ama genel bir farkettirme var :)
Teşekkür ederim.
Amin Cümlemize Allah kaza bela göstermesin.
Teşekkür ederim güzel yorum için.
Maaşallah, Kazasız Belasız..
ılk jantları gordum 1.sayfada yok dedım olmamıs beyazları gorunce tamamdır dedım cok gusel masallah kasazıs belasız
maşallah izmirde görmedim hiç ama denk gelmek üzere inş
inşallah kazasız belasız tekrardan çok güzel olmuş seviyorum bu hondaları :)
masallah jantlar egosz komple boruu hayırlı olsunn :)
çok şık olmuş maşallah...
yeni gördüm,maşallah onur aracın son hali çok güzel oldu ufak tefek eksikler olsada zamanla tamamlanır,öncelik 99 stopların ama...keyifle bin inş :icon_tup:
kazasız belasız güzel oldu abi masallah eksoz sistemin cok farkettirmisdir denemek lazım senınle bakalım nasıl olmus ;)
maşallah çok sıkı olmuş...makyajsız is lerin en sevdiğim yönü tek oksijen sensörü çek boruyu gitsin:)
maşallah kazasız belasız günlere
İşte Şimdi Tam Anlamıyla '' Olmuş '' Abi , Maşallah :)
Temiz bi honda allah kaza bela vermesin
Temiz ve çok güzel bir honda.. Kazasız,belasız ve cezasız kullanmanız dileğiyle..
Teşekkür ederim. Güncel halinin fotolarını henüz makinemle daha çekemedim. Güzel bir çekim yapmadım henüz...