maşallah güzel duruyo
Printable View
maşallah güzel duruyo
çok canlı duruyor tekerin düz bassın kazasız cezasız
yorumunuz ıcın tesekkurler =) kangoo lıpıyle degıstırmek ıstemıyorum cunku bnm aracımdan on lıpı kangoo lıpı olan bı arac var eskıden jantlarıda frklıydı ancak sımdı oda oz jant koymus bır baska araca benzeyecek ozellıkler tasımasını pek ıstemıyorum aracımın yınede tesekkurler =)
arda abıcım logoyu boyamayı dusunmedım degıl ama pek orjınal durmaz dıe dusundum sanki =)
tesekkur ederım =)
mertcim çok sade ve şık duruyor kısa zamanda istediğin şekle soktun clionu gerçekten tebrik ederim devamını dilerim nazar değmesin maşallah polislere dikkat et dikkatlide kullan
mert fotolar harika olmuş ellerine sağlık eleştir dersen fotolarda çok açı var driftte açı iyide fotoda bakarken insan değişik şekiller alıyor daha az açılı daha güzel olabilir
far karartma ve amerkn snyaller cok tatlı olms :) kzasız belasız :)
masallah istedigin gibi olmus sanirim cok guzel duruyor..Allah kaza bela vermesin kardesim
kazasız belasız gayet hoş olmuş ;)
maşallah kazasız belasız guzel bır clıo olmus.arka taraf düşmeme sıkıntısı yaşamısın her clıo sahıbı olarak.bırazdaha bassa daha guzel olur ama dusmedıgını bılıyorum:)kazasız belasız kullan kardes tekrardan
arka tarafın dusmemesı gercekten cok canımı sıktı ancak ondende ıstedıgım basıklıgı yakalayamadm 5 cm ıle yapıcak bır sey yok sızınde dedıgınız gbı =) tesekkurler :)
tesekkurler =)
evet abıcım ıstedıgım kıvama geldı ıyı dıleklerın ıcın tesekkur ederım =)
tesekkur ederım =)
kazasiz belasiz kullanmanizi dilerim...
katılıyorum. app ile güzel olur. bide araç siyah farlar siyah. reno amlemini karbon sticer kaplatırsan nokta olur bence
Masallah cok güzel..
Kazasız belasız..
tesekkurler =)
Hayırlı günlerde...Jantlar yakışmış..
başarılı bir çalışma olmuş :)