Rengı çok guzel olmuş hayırlı olsun kazasız belasız kullanın..
Farları angel yerıne orjınalın karartmalısını kullansanız daha guzel durur vede plakanın altındakı ızgarayıda sıyah kaplatsanız çok daha güzel durur tahmınımce :)
Printable View
Rengı çok guzel olmuş hayırlı olsun kazasız belasız kullanın..
Farları angel yerıne orjınalın karartmalısını kullansanız daha guzel durur vede plakanın altındakı ızgarayıda sıyah kaplatsanız çok daha güzel durur tahmınımce :)
maşallah kazasız belasız
çok güzel oluş renk çok yakışmış kazasız belasız günlerde kullan kardeş
KANKİM cok ugrastın cok UGRASTIM ama değdı emegımıze son bı ısımız kaldı oda oldumu tam olucak elımıze saglık...DEVAMI GELİCEK...
arkadaşlar geçici olarak vermiş oldugum rahatsızlıktan dolayı ve teknık arızalardan dolay özür diliyorum fotoların boyultunu küçültüp tekrarda ekledim...rahat rahat fotolara bakıp yorum yapabilirsiniz artık ii forumlar herkese
rengi çok güzel olmuş arabanın. güle güle kullan, kazasız belasız. maşallah.
ilk hali daha hoşuma gitti...
renk güzel olmuş. kazasız belasız..
renk iyi olmus ama fazla abartmıssın aksesuar ısını bence farı stopu orjınale den far karartma ve ofsetlı jant takıp ıyıce bas cok daha ıı olabılır kazasız belasız
çok güzel arac
Rengi cok güzel olmus.. Araba kimlik degistirmiş resmen..
Kazasız belasız..
emegine saglık cok ugrasmıssın,
benm kişisel yorumum orj rengş ve hali daha guzel,
beyaz sedef yabsam orj far stop grubnu kullanırdım megan2 jantıyla basardım cok sık oluyrdu tabi bunlar kendi yrumlarım=)
Sadece bu renge boyatıp offsetli 16" jantla aracı alçaltsaydın bence daha güzel olurdu..Güle Güle kullan.
usta araba güzel maşallahı varda jantlar gitmemiş ilk jant daha iyi açıkçası
maşallah :)
masaallah ama eksik biseler var gibi ;)
Maşallah iyi emek harcamışsın ama keşke arka plakalığı iptal etmeseydin.Bana göre orjinal farları karartıp bide megan 2 jantı takarsan daha hoş olabilir.Allah kaza bela vermeden ağız tadıyla binmeyi nasip eder inş.
kazasız belasız rengi modaya uymuş..
renk guzel ama bır arabaya angel far bukadarmı yakışmaz bence orjınale don...