Fotoğraflar büyük değil ki :S
800x533 :) normal yani neyse maşallah gerçekten çok güzel duruyor stock seviyorum yaa :)
Birde motor detaylarını yazarsanız güzel olur
Printable View
Fotoğraflar büyük değil ki :S
800x533 :) normal yani neyse maşallah gerçekten çok güzel duruyor stock seviyorum yaa :)
Birde motor detaylarını yazarsanız güzel olur
Maşallah temiz bir araçç..
aracın dışını bilerek orjinal bıraktım sadece motor modifiyesi yaptım bu benım 3.arabam 2003 senesınden itibaren 3 farklı aracım oldu 98 model 106 gtı ( 06kzb12) saxo vts (06mad98) ve bu araç ( 06de106) .digerlerinde dış görselliğe önem vermiştim bu araçta sadece motora yüklendim arabada 3,5 lık spor yaylar var daha fazla basamıyorum evın altındakı garaja gırmıyo malesef :)
motor modifiyesi olarak
forget tepeli piston
ana kol yatak
kent kamps pt 51 dereceli egzantrik
çelik conta
portpolısh
kapak taslama
pug sport chıp ( 8000 rpm )
komple eksiz 51 lik düz boru
supersprınt egzos
jsv hava fıltre kıtı
yarış tipi baskı balata
hafifletilmiş volant
ve degısmesı gereken dıger motor aksam parcaları komple sıfır alınarak degıstırılmıstır
işlemlerin hepsi KARACA MOTORSPORTTA yapılmıştır
benim herzaman yanımda olan hiç bir fedakarlıktan kaçınmayan NURETTİN KARACA ustama sonsuz teşekkürler.
ii gider ciyerli gider bu :)
Çok temiz duruyor,inşallah allah bana da nasip eder :)
araç çok güzel siz almadan önce bende çok peşinde koşmuştum DE 106'Nın size nasipmiş :) maşallahı war 10 numara oldu kazasız belasız kullanın
maşallah sade ve güzel
kazasız belasız kullanmak nasip olsun
yorumlar için herkeze sonsuz teşekkür ederim
Biladerim çok emek harcadı,sabretti,Nuro Baba'yla yattı Nuro Baba'yla kalktı ve sonunda bu sadeliğe sağlam bir atmosferik yürür yükledi...ALLAH'ım kaza bela vermesin sana Orhanım. :icon_tup:
Bu arada çok konuşanları da gördük :hahaha:
kazasız belasız günlerde
Yazın yavaş yavaş başlandı ve yaz sonunda tamamlandı.Tabi rodajı falan esas zaman alıyor...
sürekli onurun 106 yı görmekten diğer 106 ları farkemedim sanırım...
Kazasız belasız kullan dostum,
çitaları siyah yap derim :)
Olabilir,Onur'un canavar yıllardır 7/24 orada zaten :D İşte iki ara bir derede bizim DE106'yı da Tayyarımın da büyük emeğiyle çıkarttılar Nuro Baba'yla...;)
Onurun 106 dükkanın maskotu artık o yüzden başka arabalar dikkat çekmiyo garajda :)
Maşallah tekrardan...
Valla biraz tehlikeli bir maskot:cool:
maaşallah 10 numara...