aracimin motorunda ufak tefek degisikliklerde mevcuttur.bu sekilde agustos ayinin kavurucu sicaginda 17 lik cantlarla aracim pasaoglu dynosunda 156,7 hp çikmistir...
aracimin motorunda ufak tefek degisikliklerde mevcuttur.bu sekilde agustos ayinin kavurucu sicaginda 17 lik cantlarla aracim pasaoglu dynosunda 156,7 hp çikmistir...
maşallah neler var motorda?
iyi dilekleriniz tesekkürler.motordaki degisiklikler;
2.2 intel manifold
egr iptali
aem cai
60 lik düz boru
son susturucu sebring
booster remap
Maşallah güzel araç
Fakat bence eksikler spoiler.
Jantler gitmemiş bence tabi benim şahsi fikrim, Ayriyetten filtre borusunu oradan çıkartmasaydınız keşke neyse artık geçmiş bir kere
Direk sizin aracınız için indaction kit ler var diye biliyorum neyse
Bunların dışında karoser bence güzel gözüküyor laguna lip yakışmış araca
Ama o jantlar bozuyo yaahu
Tekrar kazasız belasız sürüşler
çok gsel maşşallah.beni dinleyip yanlarada bi marşpyel yapsan gsel olacak...
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
jantlar cok buyuk bence de, biraz leylekimsi duruyorarka spoyler de takilirsa Erel'in yazdigi gibi cok guzel olur..
Allah kaza bela gostermesin..![]()
MagicPerformance
Örnek spoiler olarak
http://www.ecosse-peugeot.co.uk/show_product.asp?id=405
bence sade şık olur
Jantları değiştirmenin zamanı gelmedimi kardeşim.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
MagicPerformance
iyi dilekleriniz için tesekkür ederim...
iyi dilekleriniz tesekkür ederim.dedigin dogru kitler var ama manifold u degistirdigimiz için kendim bir tane boruyla yaptim.kislik simota cold air intake kullaniyorum.yazin oradan iyi hava almasi için boru sis lamabasinin arkasina indirdim.bu sene 206 RC spoileri takacaktim bazi arkadaslar ses yapar diyerek beni vaz geçirdiler.fotograflar içinde dogru söylüyorsun.Türkiye ye gelmisken keske bir fotolasaydik...
eyvallah muratim.senin aracininda masallahi var.körfezde araçlar yan yanayken bir fotolasaydik keske.simdi aklima geldieger yaza aracimla gelirsem onuda yapariz kardesim...
iyi dilekleriniz için tesekküler.suan araçta orjinel cantlari var.bir fotolayim olmazsa yarin...
iyi dilekleriniz için tesekkürler...
iyi dilekleriniz için tesekkür ederim.dedigin dogru brz daha indirebilsem daha tatli durur.yukarida yazdigim gibi ses yapar diye vazgeçirdiler beni.yoksa takmayi düsünüyordum...
iyi dilekleriniz için tesekkürler...
sen zaten oldun olasi sevmedin benim cantlari suayp kardesgarantiden degisecegi zaman her ne kadar OZ supertirosmulari gt black i istesemde bunlar geldi tekrardan sansima.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)