far olsa daha iyi olur.Merceksiz farda xenon florasan gibi duruyo bence
Printable View
far olsa daha iyi olur.Merceksiz farda xenon florasan gibi duruyo bence
saolun arkadaşlar resimleri beenmenize sewindim.. tolga bnm de favorim o resim imza yaptım zaten :D
dzinaj fotoğraf konusunda söylediklerini deniycem.. tabi bu aralar güneş bulabilirsem.. CMS mewzusunu pek anlıyamadım ama jantlarım CMS diil tabikide :)
koray farda acele etmişim biraz h7 aldım şimdi mercekli far alsam ampuller olmuyo h1 gerekiyo.. merceksiz duruşu çokda canımı sıkmıyo aslında hatta hoşuma bile gidiyo ama mercekli krom angesız bi farım olsa fena olmazdı tabi :D
valla hocam bi cant var hani aracın orjinal olmayanı nı kastettim,ama sanırım değil galiba evet:D yaw zaten bana bakma sen benim pek bi teknik bilgim yok:D
206 bee eline sağlık sade ve çok hoşş
özledim demiyorum ama çok anım var bu arabayla
kaç kez sabahladım orasını burasını indirdim hala bi oda malzeme var
kazasız belasız, nazarlardan korsun allah
cok güzel kazasız belasızz
çok saolun arkadaşlar hepimiz kazasız belaız inşallah..
bora kalan malzemeler belki bana yarar..:) warsa ööle bişey yaz da aliim senden :)
çok sade ve hoş olmuş eline sağlık...
saolasın sertaç bende senin imzaya bittim walla:D
fotolarda arabaya ayrı bi güzellik katmış tabi.sen bu yetenekle 124 ü çeksen beğenirdik heralde.bu arada vanessa senin anlaşıldı.
way yasin kardeşimde gelmişş
saolasın hacım, senin arabayıda çekelim.. 325 ama ix kimde war :)
ekledim arabayı ii yorumlara açığız...kötü bişy yazıp beni üzmeyesiniz.
ana hakketten yasinmiş nese ben kapatıyım artık üyelik falan yasin bile gelmiş :P
kaan alırım anahtarını........vtı felan demem valla çakarım turboyu...........kardeşime yakışırrr
kaanın arabası diil nicki VTI :D olduğu gibi çakma vtec yani adam :D
yasin beni ben seni :)
tabi tabi.. bi yesende tüm honda camianızın yüzü gülse:)
Maşallag çok gzl olmş kazasız belasız
çok saol.. hepimiz kazasız belasız..
AaaAaa ben yorum yapmamışım :D böle resimle falan anlaşılmıo yakından çok daha başarılı bu araba kazasız belasız kardeşim :icon_tup: