maşallah oğuz aracın çok güzeldi ama sattın :( eski pert olanda güzeldi ama nasip kısmet. daha iyilerini bekliyoruz senden :icon_tup:
Printable View
maşallah oğuz aracın çok güzeldi ama sattın :( eski pert olanda güzeldi ama nasip kısmet. daha iyilerini bekliyoruz senden :icon_tup:
abicim 10 numara ya. Arşivimde bi ilk resim yoktu onuda aldım. =)) yeni sahibide inş iyi bakar..
kardeşim çok güzel bir sürüngendi maşallah alan hayrını görsün :) Artık yenisini görürüz yerlerde :)
satmasa iyimiş emek harcamış ve güzel olmuş
aracı alanada hayırlı olsun
çok güzelmiş.coiller nam mıydı.
Teşekkürler saolasın :)
Çok teşekkür ederim çağlar saolasın valla sattık eski pert olan aracın zaten yeri başkaya onun hevesi hala içimde biyerlerde ama dediğin gibi nasip kısmet valla o kadar binecekmişiz demek :) İnşallahhh daha iyileri hepimizin olur güzel yorumun için çok teşekkür ederim :)
Hehe teşekkür ederim kardeşim saolasın arşivde resim olmak güzel bi duygu evet inşallah iyi bakar bizden çıktı artık :)
Oyyy saolasın kardeşimya çok teşekkür ederim sürüngen diye diye napmak lazım diye diye o zaman süründürdünüz bana valla ama dediğin gibi alan hayrını görsün :)
Yenisini yerlere felan basmıycam artık stock :D
Güzel yorumun için teşekkürler valla müşteri çıktımı bikere vermek en doğrusu sonradan başına gelmeyen kalmıyor aracın hayırlısı böyleymiş :)
Teşekkürler saolasın :)..Hayırrr izmit sanayinde yaptırdık nam değil coiller.
Çok güzel olmuş emegine saglık
Ne ara aldın , ne ara yaptın ne ara sattın . Oguz masallah baya hızlısın :)
Yeni aracında hayırlı olsun .:)
Saolasın teşekkür ederim :)
Valla c kasa pert oldu eyübüm resmini çektiğin araç tabi sen çektikten sonra çok işlemden geçti sonra zorunlu ayrıldık..bunuda 2 ay içinde yaptım ama müşteri çıktı yıl başında yine gitti saolasın valla o yüzden biraz hızlı oldum :) Güzel yorumun için çok teşekkür ederim saolasın :)