o egık kısmı elınle duzelt ama laguna karlıgı bulsan daha ıyı olur![]()
www.honda-tech.com
Güzel olmuş hayırlı olsun
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
guzel olmuş ama tampondaki cizikler bozuyor![]()
Her taktıgına yeni konu acarsan silinmesi normaldir
Bu arada o eki hic takmasan daha güzel olurmus, cünkü kısa gelmis tampona
Ben olsam önce tamponları boyatmakla baslardım.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
İlk arabam renault 9'du.
Birşeyler eklemek yerine eksikleri tamamlasan daha güzel olabilir.
Biliyorum kanın kaynıyor yeni birşeyler yapmak için heveslisinde, önce boya isteyen yerileri boyat derim . aksesuar kısmına en son geçersin.
Örnek olur diye eski aracımdan foto koyuyorum.
Cam Filmi + alçaltma + orj sis. + 185 lastik + filtre kiti + direksiyon gibi ufak tefek işlemler yapmıştım
Umarım herşey gönlünce olur ...
Boya yapılması gerektiğini biliyorum ama benim elimde olan birşey değil.Babam maddi açıdan destek verecekdüşürme işlemi olmazda orjinal bi jant kapağı ,boya yakın zamanda olacak, sis farı ,far karatma yapılabilir.çnkü bir aile arabası orjinale sadık kalmalı gözüyle bakıyorlar.
clio karlığı![]()
neyse ne kara çocukkısa kalmış laguna ile değiştir derim o cuk diye oturuyor ama değerlendi bu aralar
#eksikpazar
Burdada lagunanın farkına varmışlar ki bulman imkansız dedilerevet gerçekten kısa kaldı ama şimdilik diyelim.
++ bi ekleme daha yapiim babamda biliyor boya yapılmasının gerektiğini ama tatilde sürekli gezdiğimiz içinaraba ile ilgilenemedi. bide app plakada takabilirsem inşallah onuda yapmayı düşünüyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)