maşallah,
bu motor fiatın motoru mu ? opel vectra ve 159da olan motor ile aynı mı acaba ?
Printable View
maşallah,
bu motor fiatın motoru mu ? opel vectra ve 159da olan motor ile aynı mı acaba ?
hayırlı olsun öncelikle.bence çıkar box ı ,saab ın modifiyecisi hirsch in chipini yaptır.190 hp 400nm gibi birşey oluyor boxla o performansın yarısını almışssındır tahminim.çok güzel uçak gibi araba br arkadaşta vardı yanlız çok turbo sorunu çıkarıyor ve 2.elde elinde patlar 2.el 0 değil -1500:D yinede uçak gibi araba...
bide parça ve servis sıkıntısı var .gülü seven dikenine katlanır cesur seçim;)
masallah saab cok severım kazasız belasız ınsallah
Konsol falan çok güzelmiş, birde kırmızı olsaymış aydınlatmalar tadından yenmezmiş :)
Kazasız belasız kullanın inşallah.
Teşekkürler..
GM motor. Aynı motor, Opel Cdti, Alfa Jtd, Saab TiD diyor.. :)
Valla daha önce de dediğim gibi deneme amacıyla taktık boxı, kışı böyle geçireceğiz. Ama yazın güzel şeyler düşünüyoruz.. ;)
Turbo'ya da özellikle baktırdım problem görünmüyor şimdilik tabii ne olacağı belli olmaz. 2.elde de çok sorun çıkacağını düşünmüyorum, gerçi çıkarsa da çıksın demirden korksak trene binmezdik.. :]
Parça sıkıntısı olmuyor pek, motor da yürüyen de GM. Kaskomu da yaptırdım zaten hemen paşa paşa.. :)
Teşekkürler iyi dileklerin için..
Fotodan anlaşılmıyor ama aydınlatmalar değişik bir yeşil. Bir de sıkıldım 2 audiden sonra biraz da yeşillik olsun.. :)
masallah araca cok guzel.tarz bıarac.sunu sorucam sımmdı saab yok yanı sırket servıs parca ısı nasıl olucak arastırma yaptınmı
yılların uçak üreticisi bir firmanın ürettiği arabanın dizaynıda uçak gibi olur süper gerçekten kazasız belasız günlerde kullanman dileğimle eğer 2.eli tutulan bir araba olsa ilk alacağım araç benmde bu olurdu
Maşallah aracınıza keyfli sürüşler..
maşallah
bendede 2.0t kırmızısı var güzel araç ama çok ağır yaw :)
Ben 125 o 1500 :]
Bu arada bnm aradığım bir-iki parça var. Mesela 2.0tlerdeki arka tampon eki:
http://img210.imageshack.us/img210/9...2804484zr2.jpg
http://img704.imageshack.us/img704/7...7065640fng.jpg
Nereden temin edebilirim bilgin var mı?
maşşallah çi,çek gibi keyifli sürüşler
Gerek güvenliği gerekse performasıyla hep sevdigim araçlardan.. Kazasız belasız bin maşallah..