Masallah cok güzel görünüyor ;)
Printable View
Masallah cok güzel görünüyor ;)
Maşallah, on numaara olmuş herşeyiyle , çok başarılı ...
maşallah kazasız belasız.lastiklerdeki beyaz yanaklar olmasa daha güzel olurdu bence
maşallah cok güzel kazasz belasız
maşallah çokgüzel ve tertemiz duruyo...çoğu kişi lastik yanaklarını beğenmemiş ama bence harika bir hava katmış..peki bu yanakların temizliği bakımı nasıl çokmu uğraştırıyor...
maşallah barış rexe çok güzel bakıyosun.. en geğendiğim rexlerden biri seninki.. onurun organik domatesinin yeride ayrı :) maşallah ikinizin organik domateslerine :)))
Ooo burası dolmuş yine:)
İçlerinizde çok değerli kardeşlerim de , abilerim de var bu yüzden yine "herkese" diyerek teşekkür edeceğim:)
Gelelim konuya, bir kardeşim direksiyonu sormuş...
Hayır kaplatmadım, orjinalini daha uzun yıllar muhafaza edebilmek adına paketleyip kaldırdım, şu an aracımda görmüş olduğunuz direksiyonun modeli "MOMO TUNER BLACK EDITION" dır.
Beyaz yanakların tarihsel önemini vakit bulursam paylaşacağım hepinizle, günümüz cadde araçlarına uygulanıp bu kadar tepki çekmesi gayet doğal, beğenmeyen herkesi anlayışla karşılıyorum. Ben oto lastikçiliği de yapıyor olduğumdan ötürü onları söküp takmak 2 dk lık iş benim için. Merak eden arkadaşlara bu yanakları nasıl koruyup, nasıl muhafaza edeceklerine dair bir yazımı da paylaşacağım yakında...
Sevgiler herkese
süper bi crx bencede.barış beyaz yanaklar olmamıs kanımca
Orjinal jant kapakları ve farlar ile çok daha oldskool duracağı kesin =)
Kazasız belasız.
okulda görüyorum bunu lastikler normal olsa daha iyi sanki.. maşallah güzel araba
ekmek arası domates yapıonmu:D maşalalh barış:)
MAŞALLAH gerçekten
bi yerden gözüm ıstırıyo ama :)
maşallah zibidi bebe :)
gördüğüm en geçerli ve de başarılı bir crx şahsi düşünceme göre.
Maşallah cok güzel :) ( Lastik yanakları hariç :D )
ma$allah barı$ım :)
masallah cok güzelmis..
Ramazan abi o nasıl imza ya gülmekten gözlerimden yaş geldi:hihih:
bak sen, bırakkalsın da burdaymış:)
Orjinal jant kapakları ve farların muhabbeti geçmiş bence de doğru bir tespit sonuçta aracıma yaptığım tüm bunlar geri dönüşümü mümkün olan işler, canım sıkılırsa aracı 91 yılında Honda Bora'dan çıktığı günki haline bile çevirebilirim ancak olduğundan da eski göstermek için bu jantlar ve bu lastik yanakları ile geziyorum... Bu farlarımdan sonrası için mükemmel bir fikrim var ama söylemem:p
Herkese teşekkürler...
Bukadar temiz ve güzel olması sahibinin özeni ile alakalı olsa gerek eline sağlık Barış ;)