guzel guzel yeni dizel hayirli olsun :) senin elinde dahada hizlanacagindan eminim bos durmazsin :D
Printable View
guzel guzel yeni dizel hayirli olsun :) senin elinde dahada hizlanacagindan eminim bos durmazsin :D
cupra motorundan (pd160) intercooler ve turbosu değişik diye biliyorum..
bu pd130'larda sanırım FMIC yok öyle değil mi?
güle güle kullan , çok güzel ve özel bir tercih yapmışsın :)
maşallah kazasız belasız :)
hayırlı, uğurlu olsun. güle güle kullan, kazasız belasız. Cem'e katılıyorum :D
Hayırlı olsun,maşallah:)
hayırlı olsun...tamponlardan sonra jant olarak enkeı rpf01 de düşünebilirsin aklında olsun...
Masallah ;)
douuuuu :) allah kaza bela vermesin sonunda gönlündeki arabayıı aldıın. gerçekten maşallahıı war arabanıın geldigi gün ufak bi yokladk :). en kıısa zamanda o tamponlarıı ve yayıı takalm böyle olmuyor yoksa :D
Çok teşekkür ederim İzzet.. Allah razı olsun kardeş..
:D Çok yakın bi zamanda kokacak inşallah Emrah'ım :D Teşekkür ederim kardeşim yorumun için..
Sağol Özgür çok teşekkür ederim.. Almamın kesinleştiğini ilk ögrenen insanlardan birisin :D
Amin Arda sağolasın.. Şalgam yollarım karşılıgında bişeler alırım ama :hahaha:
Amin kankam çok teşekkür ederim yorumuna.. Hepimizin tekeri düz bassın inşallah..
Teşekkür ederim kardeş..
Tabi bu öncelikli fikrimiz ama bütçe elverirse tabiki.. Yoksa en güzel tampon bu.. Yorumun için teşekkür ederim..
Jantlarını satmayı düşünürsen haberim olsun :) Coil deil de 5 cm yay keser bizi ;) O kadar basmaya gerek yok :D
Cem'e selamlarımı sölüorum.. Gelsin bindircem ben onu :)
Hayırlı uğurlu olsun doğukan abi.
Teşekkür ederim kardeş..
Yarıyor valla.. :D Amin kardeş teşekkür ederim..
Amin kardeş çok teşekkür ederim.. Hem cok yol yaparken az yakıyorum.. Hemde ciddi ciddi gidebiliyorum.. En güzeli de bu..
Sagol kardeşim benim.. Adem diyo ver arabayı bana Tunçtan intikam alacam :D
FMIC yok evet.. Cupra motorundan farkı orjinal yazılımı filtre ve emme diye biliyorum.. Net olarak emin değilim ama turbolarının aynı olması lazım.. Güzel yorumuna çok teşekkür ederim..
Çok teşekkür ederim..
Hep o Cem karıştırıyo ortalıgı yaa :D Gelir o Adana'ya :D Amin teşekkür ederim yorumuna ..
Amin kardeş.. Teşekkür ederim..
Çok teşekkür ederim..
Sağol Erkin teşekkür ederim.. Enkei rpf1 5x100 bulabilirsem aklımda ;)
Sağol yavuz çok teşekkür ederim..
Yay jant öncelikli.. Tamponlar daha sonra inşallah ;) Sağol Alperen hepimizin gönlündeki arabayı nasip etsin Allah inşallah..:rolleyes:
Ma$allah, kazasiz belasiz kullanmak nasip olsun..
Hayırlı olsun dou..
takip et bakalım beni
turbo saati varmı arabanda
hayırlı olsun, güzel araç...
maşallah. güle güle bin..
kazasız belasız kardeşim maşallah.
eski aracım bunun 1.4 100hp benzinlisiydi signo. çok güzel eğlenceli araçtır.
ara sıra saçma arızalar veriyodu ama olur o kadar kusurda :D
hee bide çok göz kalıyo araçta bi nazar boncuğu iliştir bi tarafına.
dayımmm kazasızz belasızz sonundaa yaptınn yakısanıı bakalımm nasıll sakalar ortayaa cıkacak anladın sen:D:D:D
maşallah :)
masallah:)
bu araba antepteydi heralde +-180hp olması lazım güzel seçim:)
Teşekkür ederim yorumlarınıza arkadaşlar.. Hepiminiz araçlarına maşallah..
hayırlı uğurlu olsun toyota nerde satıldı mı
masallah allah kaza bela vermsın.
aracına oncelıkle 50mm yay sonra on ve arka fr tampon al.ozellıkle one sıs farsız petek takkı araba hem tamponu daha ıyı gostersın hemde agırlık yapmasın.cupra jantının da replıkasını bulursan bana hbr ver bende alcam:)
Kazasız belasız gercekten güzel araba..Bende cok aramıstım temiz bulamadım..güzel yürür bunlar hele hele rollde..bi chip tamamadır..güle güle kulannan kazasız belasız..
teşekkür ederim yorumlarınıza arkadaşlar.. Yay tampon ve jant eksiği en kısa zamanda hallolacak inşallah.. O zaman timu kardeşim daha güzel profesyonele yakın fotoları çeker inşallah bizi kırmaz.. Bizde eklemeye devam ederiz :)
jantlarımı sevıyorum:) ama aklında varsa fıyat alırım sana euro yuksek fıyatı yuksek o yuzden 0'ların
Sıfır fiyatları biraz kasar onların ömer :) Yine de ögrenmekte yarar var tabi :D
Muradına ermişsin güle güle kullan inşallah:)
Araçta zaten chip vardı diye hatırlıyorum
Evet Emre erdik sonunda :) Çok sağol kardeş teşekkür ederim..
hayırlı olsun güzel araç..
Güzel araç güle güle kullan.